krzynka77
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 27 Wrzesień 2009
- Postów
- 1 018
Fiufiuu - ja podobnego pstrąga robiłam w weekend, tyle, że do środka duużo koperku dałam i plasterek cytryny i masełka odrobinkę... to wszystko w folię i do piekarnika!!
PYYYCHAAAA
Aneciu - następnym razem muszę twój pzrepis wykorzystać - brzmi smakowicie
Ja jeszcze czasem robię rybkę w szpinaku: Filety z ryby wsadzam do żaroodpornego naczynia i przygotowuję szpinak wg smaku. Zalewam to masą szpinakową (dodaję czasem trochę zabielidła z odrobiną mąki (śmietana, mleko, serek biały), żeby było gęstrze) wszystko zapiekam. Można posypać z wierzchu serkiem żółtym.
Ja uwielbiam szpinak pod każdą postacią i często z nim eksperymentuję!!
PYYYCHAAAA
Aneciu - następnym razem muszę twój pzrepis wykorzystać - brzmi smakowicie

Ja jeszcze czasem robię rybkę w szpinaku: Filety z ryby wsadzam do żaroodpornego naczynia i przygotowuję szpinak wg smaku. Zalewam to masą szpinakową (dodaję czasem trochę zabielidła z odrobiną mąki (śmietana, mleko, serek biały), żeby było gęstrze) wszystko zapiekam. Można posypać z wierzchu serkiem żółtym.
Ja uwielbiam szpinak pod każdą postacią i często z nim eksperymentuję!!
Chociaż przed ciążą lubiłam sobie takie podjeść, ale jak wiadomo teraz nasze gusta są trochę inne
Ale co do filetów ze szpinakiem to muszę spróbować, bo zapiekane lubię, jedynie tak jak już pisałam smażone mi jakoś nie podchodzą. Zresztą teraz wszystko co smażone to mi nie podchodzi :-)
).
