reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kulinarne zachcianki Marcówek :)

anka26 u mnie kompletnie sie tzw "smaki" nie sprawdzily ;) w ogole nie czuje zeby w ktorąs strone (slone/slodkie) jakos zdecydowanie bardziej mnie ciągnęło

reklama
Ja mam od dawna ochotę na śledzie ale nie mam weny żeby je zrobić, a czy jecie jakieś gotowe np Lisnera ?
I czy są to w occie czy w śmietanie ?
Jeszcze nie kupiłam gotowych bo oczywiście się boję żeby nie zaszkodzić tym maluchowi :)

Ja kupuje takie gotowe. I od tych najtańszych, po te najdroższe i nigdy nie miałam problemow z brzuszkiem. Robię tez czasami sama, ale jak robię sama to lubię jak najpierw ze dwa dni poleza w lodówce razem z cebulka - maja wtedy lepszy smak.
A dzisiaj będę robiła bilion z kaczych skrzydelek z grzybami i makaronem ryzowym - tylko nigdzie nie mogę dostac anyzu!

03.2013 sledzie raczej nie szkodza... ja jadlam pare razy juz ale w smietanie. pycha. octu nie trawie. a teraz cytuje co znalazlam " listerioza jest od surowych ryb ale takich... które świeże lub wędzone leżą przez kilka dni i bakteria sie na nich rozwija.Silnie solone ryby są zakonserwowane i śledź należy do bezpiecznych ryb.Pytałam się lekarza i powiedział że ze śledziami nie ma problemu."

anka ja slodkie pozeram! w pierwszej i drugiej takie same zachcianki. zero miesa, duzo owocow, budynie, ciasteczka... :-p

Ostatnia edycja:
Ja mogłabym jeść tylko słodycze :) ... gdyby tylko to zdrowe było to byłoby świetnie :p
co ciekawe przed ciążą wolałam konkrety a teraz zupełnie co innego mi w głowie

:-)

Ja mam ten problem, ze przed ciaza pilam mnóstwo kawy (zawsze jestem zabiegana) i teraz jak brakuje mi energii to organizm sie upomina o nią w formie właśnie słodyczy.

03.2013 ja sie roztylam wlasnie przez slodkie ostatnio. dlatego teraz jem troche mniej, ale jednak... 3 batoniki naraz to dla mnie nie problem :zawstydzona/y: a coreczki sie spodziewasz?

reklama
Do góry