reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kupie encorton pilne

A to Ty masz dyplom?
Jeśli lekarz nie widzi powodu, a Ty się nie zgadzasz, to możesz zasięgnąć opinii innego... Ale nie bierz tabletek na własną rękę bo sobie narobisz biedy.

reklama
Znajdź lekarza, który to ogarnia. Znam ginekologów, którzy zapisują encorton przy staraniach o ciążę i prowadzą potem w ciąży na tym leku. To nie jest tak, że lykniesz kilka tabletek od koleżanki, dzięki czemu wreszcie zajdziesz w ciążę i po 8 miesiącach szczesliwie urodzisz.
Ja to wiem, tylko w Białymstoku ciężko o dobrego lekarza 🫠

Ja to wiem, tylko w Białymstoku ciężko o dobrego lekarza 🫠
Nie moje rejony, więc nikogo nie polecę, ale trudno mi uwierzyć, żeby przy takich dlugich białostockich tradycjach prowadzenia klinik niepłodności, nie było lekarzy, którzy lizneli temat immunologii. BTW mi dodatnie ANA wyciszano przed ciążą zupełnie innym lekiem niż encorton i dobierał mi ten lek reumatolog. Z kolei koleżanka ma prowadzone ciąże na encortonie a ANA ma ujemne. Także wdech-wydech, szukaj lekarza, który Cie poprowadzi.

Do góry