Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No,nie wiem czy powinnam pisać...
Ale całkiem przypadkiem,na innym forum znalazłam,że Stysiapysia (bo ten sam nick,suwaczki i avatarek),która jest na liście kwietniówek urodziła 3 dni temu martwą córeczkę![]()
No,nie wiem czy powinnam pisać...
Ale całkiem przypadkiem,na innym forum znalazłam,że Stysiapysia (bo ten sam nick,suwaczki i avatarek),która jest na liście kwietniówek urodziła 3 dni temu martwą córeczkę![]()
Najpierw byłam zostawić troche siusików i krwi na badania,potem śniadanko i posprzatalam mieszkanko i znow pojechalam ale tym razem do banku.Mam zamiar w koncu w tym tygodniu wybrac sie po reszte zakupów żeby móc spakowac torbe dla siebie i młodego ;-)No,nie wiem czy powinnam pisać...
czy ja dobrze widzę, że mamy już kwietniowego bobasa? :-)
Sofik gratuluję z całego serca i życzę Wam dużo zdrówka :-) jakieś miejsce na gratulacje by się przydało :-)