reklama

Kwiecień 2009

Powiem WAm pisze:
u nas też była taka jedna myślałaysmy ze nas sciemnia z ciążą, ale ostatecznie urodziła śliczną córeczke.... dzieki zamknietemu forum i spotkaniom mamy pewnosc kto jest kim ...zdaje sobie z tego sprawe ze jest pelno ciekawskich podszywajacuch sie pod osoby ktorymi nie sa...dla mnie to chore....ale czasem nie da sie tego uniknąć.... zeby było ciekawiej to fora takie jak to odwiedzaja dziennikarki zbierając tematy do swoich pism..... ale o tym napewno tez słyszałaś...

reklama
Tamta nie umiała ściemiać............... W 9 mcu chodzi sie na kontrolne ktg. Ona nam pisała ze robią jej te ktg na porodówce a przy niej kobitki rodziły:rofl2:. Wtedy sie zorientowałyśmy. Pisała prawie na kazdym miesiącu:-)

własnie wstałam i co ja widzę burza na babyboom...

to zmieniam temat :)

dzis ide wybrac panele do chaty- a leniucha mam jak diabli... na nowym mieszkaniu spi mi sie cudnie, błogo... już bym chciała wyjsc z kartonów i worków...

a teraz na wekened zaczyna sie u nas Winobranie - dni naszego miasta :) juz czuję te zapachy i to cały tydzien...

a jak u Was zaczął sie poranek? ja byłam w lesie na spacerze... relaks taki spacer z rana...

niktosiaaa no to niezła agentka dobrze, że wkońcu sie wydało....

alka ale fajnie masz ja juz nie pamietam jak to fajnie na winobraniu :-) jestem rodowita lubuszanką...niestety teraz juz pozostali mi tam znajomi... z dzieciństwa

super tak na nowym mieszkanku wuielbiam tą swiezosc noi urzadzanie mieszkanka super sprawa....

Ja sie chyba przenoszę dzisiaj do sypialni. Trochę sie boję ( po tych przeżyciach z Majką), ale w końcu tam było tylko tapetowanie i nawet jak klej wydziela jakiś zapach to od tapetowania minął juz prawie miesiąc. Nie będę zamykać drzwi do pokoju i będę spac przy otwartm oknie:-)
ALKA mi sie podobają panele w stylu rusticalnym ( nie wiem jak się to pisze) i takie mam:-)

niktosia - a fe ! nieładnie ... w życiu też tak wszystkich tak rozstawiasz po kątach ?????
a co do didi - to przykro mi się zrobiło i głupio wobec sylwii i tyle - nie chciałam didi przykrości robić...

zmykam .... do roboty ..

Koga piszesz moją biografie czy co??????????? Interesuje cie mój czas wolny, moje życie...........To jest tylko forum internetowe i nie mieszaj tego z realnym życiem

hejka laseczki

witaj Basis..;-)

u mnie dzisiaj piekny sloneczny dzien

a co do mnie i tej malej wymiany zdac co do watki LISTA KWIETNIÓWEK to tak..Aletka poradzilammi skopiowac watek i otworzyc nowy a ona stary usunie wiec tak zrobie i bede uzupelniala na bierzaco.. i mam gleboko gdzies teraz co Koga powie bo sama Sylwia powiedziala ze moge otworzyc swoj ... ja doceniam to co zrobila Sylwia i wielka jest za to bo odwalila dobra robote :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry