• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Cześć laski.Za oknem sypie śnieg.
Nie czytałam Was jeszcze.
A ogóle smutno mi i źle(ale nowość);-)
Za to mam najukochańsze dziecko na świecie:tak: a dzisiaj ostatnie dwudzieste urodziny.Nikt inny:dry: tylko syn,zaproponował,że może potem pójdziemy na lody i kupimy mamy ulubiony smak:rofl2: Jeden co mnie kocha:zawstydzona/y:
No,nic buziaki,bo dziecko coś na kompie koniecznie chce,film o nietoperzach jak zwykle:-p
Pa.

Wszystkiego naj, naj, naj... przede wszystkim spełnienia marzeń i nowych marzeń żeby nie było nudno :D
Jak to miło, że syn pomyślał o mamie i lodach dla niej :D

reklama
Cześć Dziewczynki

Gabi 100lat i wszystkiego najlepszego!

Gosiaczek trzymaj się i jakby co to powodzenia!

Ja dzisiaj wyjątkowo wyspana, tylko raz siusiu w nocy było. Pewnie spałabym dużo dłużej ale biodra tyle nie wytrzymują. U mnie śnieg za oknem pada i nadal wieje.
Idę na kawkę
Miłego dnia wszystkim życzę

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)GABI ::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
sto lat, sto lat niech żyje żyje nam. Sto lat sto lat niech żyje żyje nam. Jeszcze raz jeszcze raz niech żyje żyje nam NIECH ŻYJE NAM!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Hej dziewczynki:-)

U mnie slonko i az zyc sie chce ale jest zimno wiec zostaje mi patrzec za okno.Noc przespalam nawet dobrze,pare razy tylko do lazienki sie budzilam.
Z mezem sie nadal nie odzywam ale juz go olalam...jego sprawa:tak:

A ja mam lezec,lezec i jeszcze raz lezec...babcia wczoraj do mnie dzownila i mowila ze rozmawiala ze swoim kolega ordynatorem ginekologiem i powiedzial zebym lezala i urodzila jak najpozniej:baffled: a jeszcze mi zostaly ubranka Dominika do prasowania:dry: no ale jakos dam rade moze.

gosiaczek trzymamy wszystkie kciuki i jestesmy z Toba:tak:

Gabi wszystkiego najlepszego!!!Spelnienia marzen i lekkiego porodu;-)

Dziewczyny dzieki Wam za wsparacie!Jestescie cudowne i naprawde nie wiem jakbym sobie poradzila w tych chwilach gdyby nie Wy.Dziekuje jeszcze raz:tak:

Witam nowe kwietniowki

Ja mam nadzieje,ze dzidzia nie bedzie sie pchala szybko na swiat i ze wytrzymam do terminu,bo nie chce jeszcze rodzic:no: brzuch mi nie przeszkadza,bo mam maly wiec moge jeszcze sobie go miec:tak: no i chce miec jak najdluzej dzidzie pod serduszkiem:happy:

No to narazie na tyle...ja ide teraz sie polozyc i moze zagladne pozniej.

Milego dnia,udanych wizyt jesli ktoras ma i dobrego nastroju:-)

Buziaki

Ahaha jeszcze wam czegos nie napisałam z wczoraj :-D
Otóż M. przyszedł do domku na obiadek no i nalewam mu zupę, nade mną stała teściówka i patrzyła jak nalewam. No i wpadła mi szyjka kurczakowa do talerza, a ona do mnie "tą szyjkę to mu wyjmij... albo daj, ja naleję...".......
Domyślicie się, co sobie pomyślałam, a talerza nie oddałam, to jest juz mój facet, ma 24 lata i poradziłby sobie napewno z szyjka kurczaka w zupie!!! :-p

gosiaczek1973 jeśli to "to" to powodzenia ;-)

malagosiak.p może to faktycznie zęby, jak moja Natala ząbkowała to właśnie gorączka i woda z nosa- ja się bałam że wira złapała a to te ząbki dawały znać, może jakiś nurofen??

Asia100 no właśnie gdyby nie te biodra....:dry: to by się człowiek lepiej wyspał. A pogoda to mnie już przytłacza.

... Ja z takim może dziwnym pytaniem, dlaczego niektóre z Was miały już "ostatnią wizytę przed porodem"??? a skąd wiadomo kiedy urodzicie?? toż to jeszcze może potrwać... Ja pamiętam, że pod koniec latałam co tydzień i po terminie też... i na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala, ale gdybym nie dostała, to zapewne umawiałabym się na kolejną wizytę...
Też mi się tak wydaje, że pod koniec to się z terminów co 3 tyg. przechodzi na co dwa a w końcu co tydzień... u mnie już 2tyg. odstępy po 01.04 którego mam wizytę lek. da mi karteczkę do rejestracji na kiedy mają mnie wpisać i już ( normalnie terminy są już na maj:szok:) po drodze jeszcze kwalifikacje do porodu w wodzie... ciekawe czy się uda. A propos muszę się dowiedzieć jak do Sulechowa się zakwalifikować grrr

Gabi 100 lat, 100 lat...

Załączniki

• didle 3.gif
    didle 3.gif
    8,4 KB · Wyświetleń: 119
Ja z takim może dziwnym pytaniem, dlaczego niektóre z Was miały już "ostatnią wizytę przed porodem"??? a skąd wiadomo kiedy urodzicie?? toż to jeszcze może potrwać... Ja pamiętam, że pod koniec latałam co tydzień i po terminie też... i na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala, ale gdybym nie dostała, to zapewne umawiałabym się na kolejną wizytę.

Ja miałam wizyte w poniedziałek, termin za 17 dni i dostałam juz skierowanie do szpitala. Mam się zgłosić do ginki gdyby termin minął i nic by sie nie działo. A jak będzie wczesniej tzn. że to była ostatnia wizyta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry