Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żeby nie było wątpliwości, powiedziałam, że tak własnie zrobię, nadam tylko pierwsze imię, to okazało się, że też źle. Jak powiedziałam, że w takim razie może Kajtuś zostanie przy nazwisku mamusi, to temat się urwał, ciekawe dlaczego i na jak długo...Wow uważam, że numerologia jest świetną sprawą tylko nie można przesadzać... spojrzeć przez pryzmat tego co niby wychodzi i nic więcej...
A z tego co wiem to najważniejsza jest miłość rodziców i pozytywna atmosfera w domu - wtedy dziecko jest szczęśliwe i się dobrze rozwija...
Ja drugiego imienia nie nadaję więc mam święty spokójchoć przyznam, że chodziło nam przez chwilę nadanie małemu drugiego po tacie ale mi mama przypomniała, że po rodzicach się nie nadaje imion i wróciłam do tego co od zawsze chciałam czyli JEDNO imię. Ja sobie chwalę fakt, że nie muszę wszędzie wpisywać dwóch imion
![]()

Zazdroszczę, też bym tak chciałanie zdziw sie naprawde..chlopcy sa naprawde zdolni..jak mojego pierwszy raz przbieralam.. to bylo wieczorem...i ten maluski niepozorny chlopiec taki bezbronny juz chcial mnie ustrzelic swoja mala sikawka....ale w pore odskoczylam..dosyc ze blizna bolala to ja jeszcze skoki w bok musalam wykonac..hehe..i tak z kilka razy probowal..ale pozniej przeniosl sie na babcie ( tesciowa) no i udalo sie..hehe " olal ja cieplym moczem"
ku uciesze mamusi![]()

Jeszcze mi wciska jakąś książkę, wspaniałą, mądrą, najlepszą, jedyną taką, gdzie piszą, że lekarze są źli, bo leczą, a trzeba zapobiegać. Achh nie będę wdawać się w szczegóły, ale nie pozwolę narzucić sobie jakiegoś zdania![]()

o boze porazka a dlaczego lekarze sa zli o co chodzi