Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny trochę Wam zazdroszczę, że wiecie kiedy Wasze maleństwa pojawią się na świecie. ;-)Ja jutro mam wizytę a w środę do szpitala bo w czwartek rodzę Zuzię. Dziś odebrałąm wyniki, spadły mi płytki krwi co może mieć związek z krzepliwością podczas porodu, ale się nie martwię bo lekarze napewno dadzą radę mi pomóc. Jakoś uspokoiłam się i marzę tylko o tym aby wziąść Zuzię w ramiona. Jak ja chciałabym już urodzić)))

Czyżby wyniki robili tak expresowo?Jak ja Cie doskonale rozumiem....kurcze...ja sie pochalstam!!!!!!!!!
sasiad rozpala grilla za plotem...musial akuat jak ja pranie sciagalam..wrrrr...a chciaam jeszcze miec pootwierane drzwi...a tu lipa..musialam zamknac bo chyba sztachety w plocie wygryzlabym jak poczuje zapach mieska i kielbasem
kurcze...ja sie pochalstam!!!!!!!!!
sasiad rozpala grilla za plotem...musial akuat jak ja pranie sciagalam..wrrrr...a chciaam jeszcze miec pootwierane drzwi...a tu lipa..musialam zamknac bo chyba sztachety w plocie wygryzlabym jak poczuje zapach mieska i kielbasem

? Ciężarnym się nie odmawia!!!!!