Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moj mezus przekochany jest i teraz najchetniej wszystko by robil sam.. a odkad wrocilam, ze szpitala to juz wogule;-) wczoraj pozwolil mi troche posprzatac, ale i tak cochwila sprawdzal co robie, czy czasem nie przesadzam z gimnastyka itd;-)

udanej imprezy urodzinowej zycze;-)

). Jeszcze sie z Oli nie wykurowalysmy ale i tak juz nieco lepiej,. Dosc juz mam tego siedzenia w domu....A tu na razie zadnych perspektyw na odmiane...Moze w przyszy weekend sie uda choc na chwile opuscic 4-ry sciany... 
hej,hej
Madzia ja tez wczoraj dostalam kolejna paczke ciuszkow i kocyk od kolezanki.I super tylko znowu pranie
Synio sie cos nie ruszaczemu mi to robi???
ja nic nie mowie ale mozesz sie rozpakowac...objawy iscie zwiastujace porodHejka,
witam się i ja po niezbyt miłej nocce.
Niestety budziłam sie, bo skurcze i dosyć silne bóle jak na @ były, a żeby tego jeszcze było mało to od wczorajszego wieczora strasznie mnie mdli i mam biegunkę![]()

wczoraj nie było czasu.A moje dziecko święcie wierzy,że jak ukatrupimy marzannę to będzie wiosna,,ciepło,słoneczko i dzidziuś się urodzi i cyt. "będzie pięknie na całym świecie".Spróbować nie zaszkodzi,a nóż widelec ma rację;-)