Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wlasnie,same babeczki wychodza;-) ciekawe co u Madzi,czyzby kolejny falszywy alarm?
Ciekawe co u Madzi noi Viola sie nie odzywa...
dziewczyny wlasnie co z Madzia...hmmzaatakuje ja smskiem za gozinke moze jaks ie nie odezwie...
Madzia_Singh na izbie. A chciała tak szybciutko urodzićTo może akurat. Trzymam kciuki. By jak to już odbyło się w miarę bezboleśnie, szybko i mała była zdrowiutka.
No właśnie, Madzia_Singh się nie odzywa, może w końcu się udało i rodzi?:-)
Właśnie, co z Madzią_Singh ???
Madzia_Singh jak tam?...
Ciekawe co ta noc przyniesie Madzi_Singh no bo tylko ona chyba teraz na izbie,nie?
a dla dzidiz to lepiej jak dluzej w brzuszku, kazdy dzien sie liczy

bedac w taxi tez juz myslalam ze bedzie po wszystkimmadzia amysmy myślały ze ty juz rodzisz ;D
Madziu dobrze ze sie odezwałaś.:-) Widocznie malenstwo potrzebuje jeszcze chwilke powygrzewac sie w brzuszku.
madzia, najwyrazniej to jeszcze nie czas na twoja corcie, wiem ze to czekanie jest najgorsze(ja mam termin na ten sam dzien co ty z om). uwiez to moja druga ciaza i w pierwszej tez myslalam, ze urodze wczesniej i chodzilam z rozwarciem na dwa palce przez miesiac, a urodzilam tydzien po terminiea dla dzidiz to lepiej jak dluzej w brzuszku, kazdy dzien sie liczy
![]()
cos mnie skurcze biora dzisiaj czesto ale jak narazie nie mocne.Wydaje mi sie,ze odeszlo mi troche czopa ale nie jestem pewna...zauwazylam taka maz kremowo-zoltawa jak myslicie czy to czop?Bylo tego tylko troche ale nie wiem sama co to bylo...