Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie chyba coś się zaczyna dziać, bo wczoraj cały dzien krocze przy chodzeniu bolało a w nocy zobaczyłam na wkładce brązową plamę. Zastanawia mnie tylko co to, bo czop to powinien być raczej śluzowaty i gęsty a tu tylko plamieniePojawiło się w nocy, a teraz nic... tylko bóle jak na @ i brzuch twardnieje ale skurczy właściwie nie czuje
Przez chwile myslałam żeby jechac do szpitala z tym plamieniem ale było tego tak mało i w sumie nie ma krwi to chyba nie będę siać paniki. Co myślicie???
z tego co piszesz to tez u CIebie zaczyna sie dziac a polozna musiala zrobic masaz szykji Tobie ..wiec napwno pobudzila do dzialaniaMargaret ja po dzisiejszej nocy mam to samo jak opisujesz.Śluz podbarwiony na brązowo,tam boli.U mnie to wynik chyba wczorajszego badania i szperania przy szyjce.
Margaret ja po dzisiejszej nocy mam to samo jak opisujesz.Śluz podbarwiony na brązowo,tam boli.U mnie to wynik chyba wczorajszego badania i szperania przy szyjce.
No tak właśnie sobie pomyślalam ze to plamienie od rozwierającej się szyjki wiec czekam co bedzie dalej.jak na moje zaczyna sie cos ziac..czop nie musi a raczej nie zawsze odchodzi...plamienia tez sa zwiastuem porodu wiec badz gotowa na rozwoj akcji..;-) bo moze sie rozwinac

) 
Witaj!!! :-)czesc jestem tu nowa ale mysle ze mnie do siebie przyjmiecie
mam termin na 30 kwietniapozdrawiam serdecznie wszystkie kwietniowki
![]()
(tylko bez rybek maskotek,ale można inne doczepić).
Wyprał,skręcił,2 tyg. po nocach klął nad milionem kabelków,smrodził lutownicą i doprowadzał mnie do szału.Wsio działa i wygląda jak nowa