Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz po śniadaniu poleciałam na budowę, bo dziś wylewali posadzkę na gruncie, a że ja ciekawa jestem to musiałam zobaczyć no i fotki zrobić na pamiątkę. Trochę chodzenia, troche stania i juz mi było ciężko.Potem zakupy, obiad, posprzątałam w kuchni i padłam. Wieczorem poszłam się rozluźnić w kąpieli to mały tak zaczął szaleć, że szok. I zauważyłam że pupke wypinał niżej niż zwykle, więc może sie obniżył i do wyjścia szykuje. A głową tak mi w szyjkę uciskał że czułam jakby mi ktoś nożem dźgał. Teraz jakby sie troche uspokoił, ale i ja tez siedzę spokojnie, a jak próbuję wstać to wszystko mnie boli. Spać tez jeszcze nie pójde bo do rana nie wyleżę, bo biodra bolą. Ech, już niedługo mam nadzieję....

Mam nadzieję, że to nie są przepowiednie jakiegos zatrucia ciązowego 

Pojawiło się w nocy, a teraz nic... tylko bóle jak na @ i brzuch twardnieje ale skurczy właściwie nie czuje
Przez chwile myslałam żeby jechac do szpitala z tym plamieniem ale było tego tak mało i w sumie nie ma krwi to chyba nie będę siać paniki. Co myślicie???