Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mój brzusio nic się nie obniżai chyba się już nie obniży
![]()

ja to juz z 2 tyg z brzuchem na kolanach i nicprzy Albercie tez chodzilam tydzien albo 2 z opuszczonym brzuchem
sasiadka juz mi tydzien temu mierzyla i mialam na 4 palce opuszczony i dupa...teraz jest spory luz na jeszcze jeden palec...boze jestem jakims mutantem cholera jasnadlon ma sie zmiescic poziomo..kciuk miedzy piersi a reszta pod piers...mowia jak juz jest na 4 palce opuszczony brzuch to porod bliziutko... mi na styk wczodza 4 palce wiec daje sobie jeszcze tydzien a moze i nie...
Zobaczymy co powie w czwartek lekarz i ile będzie ważył mały. Wiem, że to troche egoistyczne podejście, ale mnie przeraża jego waga:-( i wielkość.[/QUOTE]"
to witaj w klubie ja tez mam d tygodnia taka zgage i nic mi nie pomaganajsmieszniejsze ze ja jak mysle o malej to plakac mi sie chce ze ma tak ciasno tam...juz ledwo sie rusza...moja kruszynka mala...
Od 3 dni mam tak cholerna zgage...nic nie pomaga poprostu nic...ani migdaly, ani mleko, ani kefir ani cytryna nawet reni i manti nie dziala....