reklama

Kwiecień 2009

Cześć!

Troszkę mam do nadrobienia.... Ale nie wiem czy dam radę wszystko, bo niedługo muszę się zbierać i odebrać chrześniaka z przedszkola.
Mój dół dziś znacznie mniejszy... Odwiedziła mnie koleżanka i lepiej mi się zrobiło.

Miłego dzionka kwietniówki

reklama
Ja dzisiaj miałam tyle rzeczy zrobić a od rana nie mam na nic siły. Zrobiłam trochę zakupów, miałam jeszcze rożek kupić ale chyba jednak wogóle zrezygnuję z tego rożka?!! Co Wy na to? Macie na wyposażeniu rożek?

angela ja mam jeden rożek dla synka, ale sama nie wiem czy jest on taki niezbędny. :confused::confused:
Wydaje mi się , że długo z niego nie pokorzystam, bo już jest cieplutko i będzie coraz cieplej.

Ale prawdę mówiąc, ja się na tym nie znam, bo to dopiero moje pierwsze dziecko ;-);-)

nadii
to dobrze, że humorek lepszy już masz :happy:

sylwia ale smaka mi narobiłaś arbuzikiem... dobrze , że mam jeszcze w lodówce,:-) bo musiałabym grzać do sklepu :tak::tak:

dziewczynki, mam propozycję na nowy wątek :-), proponowałam na wątku powiększamy się, ale chyba tu nas więcej wchodzi, więc czekam na opinie, żeby jak co nie tworzyć kolejnego wątku, proponuję temat pomniejszamy się, gdzie będziemy zamieszczać postępy w zrzucaniu wagi, czekam na opinie co wy na to.

Super sprawa!!! będzie miło pisać o tym jak ucieka mi te 14 kg, które doszły w czasie ciąży:-):-):-):-):-)

Cześć!!!
Dopiero weszłam. Postaram się nadrobić co od wczoraj u Was i coś więcej napisać.
Mam nadzieję, że dam radę, chociaż fatalnie się dzisiaj czuję, ledwo się ruszam - przemęczenie robi swoje. :-( Przeprowadzka jeszcze w toku, worów z rzeczami nie ubywa,za to mi sił tak; co chwila jakaś awaria w mieszkaniu wychodzi :-(
Zamiast cieszyć się i zapamiętywać ostatnie dni w dwupaku...

Moja mała dziś wstała i strasznie bolało ją podczas robienia siusiu. Dałam jej furagin i wit C - jeszcze brakowało pęcherza chorego i kurcze, to takie bolesne:zawstydzona/y:. Może znacie coś dobrego, bez recepty lub jakieś domowe sposoby?

Bez recepty to UROSEPT ziołowe tabletki i gorąca kąpiel na rozgrzanie przed spaniem, mnie osobiście pomogło jak miałam niedawno zmiany w moczu.

reklama
czesc dwupaczki i jednopaczki!
jestem totalnie bez zycia dzisiaj.Zaraz mam zamiar sie tak najesc ze padne i pojde spac.Nie chialo mi sie nic wymyslac do zarcia wiec dzis spagetti i kurczak na kolacje.Noc minela spokojnie oprocz strasznego bolu glowy ale paracetamol polmogl i zasnelam.I bylobu ok gdyby nie moj walniety sasiad ktory od 7 wiercil wiertarka tak jakby stal w drugim pokoju:eek:
Dolaczam do grona "bezobjawowych" nawet bociany mi na parapet nie sra.....:no: Wyluzowalam z tematu rodzenia na maxa.Pomyslalam ze juz od zawsze jestem w ciazy i juz nic tego nie zmieni:no: Przeciez zaszlam w lipcu zeszzlego roku a tu juz kolejne lato nadeszlo....:confused2:
Didi ja nie czaje tych sposobow na dlon:eek::nerd: bo jak sie upre to nawet stopa by sie tam zmiescila:tak: ale generalnie jest baaardzo wysoko
dobra ide nastawiac makaron

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry