Kurcze dziewczyny mi zostało do terminu 4 dni, a ja żadnych objawów nie mamani biegunki, ani porządnych skurczy ( tylko jakieś słabiutkie, że sama nie wiem czy to skurcze), zero znaku czopa ......
Kochane powiedzcie mi, czy może się zacząć poród humm bezobjawowo, czy to przeważnie kilka dni przed ma się coś dziać, bo ja zwariuję chyba
i może właśnie przez te myślenie nie mogę spać!!!!!
Mnie właśnie przeraża to, że może się zacząć bezobjawowo... nic się nie dzieje a po paru godzinach na porodówkę trzeba jechać...
... moja mam, ktora miala zajac sie olkiem jak bede w szpitalu musi pomoc mojej siostrze przy jej dzieciach. a siostra mieszka w poznaniu, dodam, ze ma ona ich trojke...
Będzie dobrze - mam nadzieję, że uda się coś szybko wykombinować...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Męża do pracy wyprawiłam na 9 - nie było sensu żeby szedł wcześniej bo od 15 ma wolne nie zależnie jak przyszedł (w pracy powinien wylądować pomiędzy 7 a 9).
Dziś idziemy kombinować z rożkiem - półtora miesiąca czekamy na wzór który wybraliśmy i jak by tu powiedzieć ostatni gwizdek na odbiór a go nie ma... no nic zobaczymy co z tego wyjdzie.

Kochane powiedzcie mi, czy może się zacząć poród humm bezobjawowo, czy to przeważnie kilka dni przed ma się coś dziać, bo ja zwariuję chyba
, dodam, ze ma ona ich trojke...