reklama

Kwiecień 2009

ciekawe na ile z nas ona podziala bo na mnie to raczej nie dziala. czuje sie dobrze i nic mi nie mowi ze mialabym rodzic niedlugo. lekarz tez se w h.. polecial mowiac ze do konca tego tyg urodze

ja nie stosowalam witaminki jeszcze..ale cos czuje gdybym zastosowala to po kilku godzinach juz bylabym na porodowce

ale chyba poczekam do 15 -ego bo rodzice juz beda i bedzie mial kto z malym zostac

chyba ze panna sama bedzie cciala szybciej wyjsc

reklama
Sylvii witaj kochana!!!!! nie jesteś jedyna , która na wakacje z porodem czeka!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

MaLea to powodzonka i oczywiście powrotu ze szpitala z kruszynką u boku... a nie w brzusiu!!!! :tak::tak::tak: Również WESOŁYCH ŚWIĄt Tobie życzę!!! :-):-)

Marcia ja też liczyłam na tą pełnię a tu klops ... nic się nie dzieje :eek::eek::eek: nie wierzę już w te przepowiednie z pełnia i porodami.... :-(:-(

ciekawe na ile z nas ona podziala bo na mnie to raczej nie dziala. czuje sie dobrze i nic mi nie mowi ze mialabym rodzic niedlugo. lekarz tez se w h.. polecial mowiac ze do konca tego tyg urodze
my witaminke stosujemy od dobrych 1,5 tyg codziennie i nic....zero skurczy...nic...poprostu nic...zalamka nawet ta pelnia to dupa...a mala jest juz gotowa
od 15 kwietnia na ktg co 2 dzien bieganie

Widzę, że zaczynają się życzenia świąteczne :D
Wszystkim którzy obchodzą Wielkanoc życzę pomysłowego zajączka, rodzinnej atmosfery oraz ciepłego i mokrego dyngusa.

Przez święta pewnie niezależnie od naszych rozwiązań ruch na BB będzie mniejszy - spędźcie je w rodzinnym gronie i cieszcie się - rozpakowane - maleństwami, a szykujące się do rozpakowania resztkami wolności :D

Hejoooo

Poczytałam was po łepkach, przyznaje się :-p
Ale jestem troche zabiegana przez te święta
Też już bym chciała urodzić, praktycznie objaw brak ajjj chyba bociany się zagubiły i nie znają drogi do mnie :confused2:

Gabi trzymam mocno kciuki! Wogle kwietnówki trzymam za was wszystkie mocno kciukasy!!!!

Miłego dnia

czy tylko ja chcę doczekać pełnej 40?
u nas by pewnie witaminka zadziałała tylko, że mam zakaz jej przyjmowania...
Z dobrych wiadomości (dla mnie) dziś w końcu przyjdzie facet od AGD i może przestanę mieć problemy z zapaleniem gazu... dwa lata już minęły od wprowadzenia się, najpierw poprzedni właściciel obiecywał, że to naprawi (też zajmuje się sprzętem tylko raczej lodówkami) a później czekałam, czekałam i czekałam... jeszcze jak by tak nam spółdzielnia ciśnienie wody naprawiła to już było by wszystko super :D

*******@--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@--------------------@
**@-----------------------@­
**@-(\(\-----------/)/)--@­
**@-(=':')-------(':'=)----@
**@(..(")(")..(")(")..)----@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
wesołego "Alleluja":)
i szybkiego rozpakowania

Życzą
Magda, Raju i Simran (jeszcze w brzusiu)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry