Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Męczy się tak już 1,5 miesiąca a to dopiero początek
Gabi, Spaczyna trzymam mocno kciuki za wasze pociechy! Bedzie dobrze!
Kurcze mam dola bo myslalam, że na swieta bedzie juz z nami maluszek, a tu nic. Po dwóch dniach skurczów... spokój. Od jutra biorę sie na serio za 3 x s.
Dobranoc kwietniówki

Powtórka z rozrywki, MASAKRA!!!!!!!!!

Kurcze tak nie może być, jutro to chyba pójdę spać dopiero o 3, bo przecież tak się nie da funkcjonować. 

Ania napewno szybko dojdzie do siebie, szczególnie jeśli odziedziczyła toszkę charakterku po mamie!! 

ani biegunki, ani porządnych skurczy ( tylko jakieś słabiutkie, że sama nie wiem czy to skurcze), zero znaku czopa ......
Kochane powiedzcie mi, czy może się zacząć poród humm bezobjawowo, czy to przeważnie kilka dni przed ma się coś dziać, bo ja zwariuję chyba
i może właśnie przez te myślenie nie mogę spać!!!!!
)

od wczoraj jestem zalamana, bo moja mam, ktora miala zajac sie olkiem jak bede w szpitalu musi pomoc mojej siostrze przy jej dzieciach. a siostra mieszka w poznaniu
, dodam, ze ma ona ich trojke, z czego jedno z wada genetyczna, a jej praca stoi pod znakiem zapytania:-

Wczoraj moja przez cały dzień była spokojna, zeby nie powiedzieć leniwa. Jak połozyłam się do łóżka, zrobiła mi dokładnie to samo co Twoja córa Tobie. Na szczęście po paru minutach uspokoiła się.mloda jak narazie dobrze sie bawi ..dzisiaj dokazywala na maxa.opisalam to mojej mamie tak:" wsadz Alfa ( kot) do worka to zobaczysz co mala dzisiaj mi w brzuchu wyprawia" haha...

Kurcze dziewczyny mi zostało do terminu 4 dni, a ja żadnych objawów nie mamani biegunki, ani porządnych skurczy ( tylko jakieś słabiutkie, że sama nie wiem czy to skurcze), zero znaku czopa ......
Kochane powiedzcie mi, czy może się zacząć poród humm bezobjawowo, czy to przeważnie kilka dni przed ma się coś dziać, bo ja zwariuję chyba
i może właśnie przez te myślenie nie mogę spać!!!!!
.
. Czasem nie układa się tak jak planujemy, ale są sprawy wyższego rzędu - a jak teściowie? Nie pomogą Wam?
.