reklama

Kwiecień 2009

reklama
hejka...
widze ze chlopcy wychodza na prowadzenie...a nasze dziewczynki czekaja chyba na odpowiedni moment aby ich zaskoczyc..

Gabi...wszystko bedzi e dobrze..trzymam za Was dziewczyny kcuki i wierze ze bedzie ok

Witajcie wieczorkiem!!!

Cały dzień was podczytywałam ale nie miałam weny twórczej,teraz mnie naszło:tak::tak:

Moja gina też mnie uprzedzała, że rozwolnienie, rozbicie, kołatanie serca, uderzenia gorąca i ogólny niepokój mogą należeć do objawów przepowiadających poród:-):-):-):-):-):-). Powodzenia

Coś w tym jest bo jak mnie rodzenie dopadło to przy skurczach miałam w\w uderzenia i telepotki serducha...

Gabi prosi o kciuki i modlitwe za małą Anie.Ania ma złe wyniki krwi i malo płytek.beda musieli podać jej krew.:-(

Czy ten pierniczony pech od tej biednej dziewczyny się nie odczepi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.GABI za ciebie i Anię będę trzymała kciuki do skutecznego skutku trzymaj się dziewczyno i wszystko będzie ok:tak::tak::tak:

Właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz?????Już miałam porodowe podejrzenia;-);-);-)

jeszcze nie rodze..hehe..podczutuje Was..jak cos zacznie sie dziac napewno dam znac...
mloda jak narazie dobrze sie bawi ..dzisiaj dokazywala na maxa.opisalam to mojej mamie tak:" wsadz Alfa ( kot) do worka to zobaczysz co mala dzisiaj mi w brzuchu wyprawia" haha...

Ładnie to tak nadzieję na nowego maluszka dawać na wiadomościach z porodówki ?
no fakt, przepraszam :zawstydzona/y::-)

Kurcze a moje dziecię po wizycie w przychodni i każdy mówi co innego, pielęgniarka że żółty, doktor, że nie tak bardzo, położna że blednieje, dostaliśmy skierowanie na bilirubine, po 15 będą wyniki, no mam nadzieję, że wynik będzie ok, i nie położą mi malucha pod lampami na święta:-( proszę trzymajcie kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry