auliya, ale mnie uprzedziłaś, właśnie miałam wysyłać posta, ale... go skasowałam :-)
Ładnie to tak nadzieję na nowego maluszka dawać na wiadomościach z porodówki ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
auliya, ale mnie uprzedziłaś, właśnie miałam wysyłać posta, ale... go skasowałam :-)

Moja gina też mnie uprzedzała, że rozwolnienie, rozbicie, kołatanie serca, uderzenia gorąca i ogólny niepokój mogą należeć do objawów przepowiadających poród:-):-):-):-):-):-). Powodzenia
Gabi prosi o kciuki i modlitwe za małą Anie.Ania ma złe wyniki krwi i malo płytek.beda musieli podać jej krew.:-(

.GABI za ciebie i Anię będę trzymała kciuki do skutecznego skutku trzymaj się dziewczyno i wszystko będzie ok

hejka...
widze ze chlopcy wychodza na prowadzenie...a nasze dziewczynki czekaja chyba na odpowiedni moment aby ich zaskoczyc..
Gabi...wszystko bedzi e dobrze..trzymam za Was dziewczyny kcuki i wierze ze bedzie ok
Właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz?????Już miałam porodowe podejrzenia;-);-);-)
no fakt, przepraszamŁadnie to tak nadzieję na nowego maluszka dawać na wiadomościach z porodówki ?
:-)