reklama

Kwiecień 2009

Moja gina też mnie uprzedzała, że rozwolnienie, rozbicie, kołatanie serca, uderzenia gorąca i ogólny niepokój mogą należeć do objawów przepowiadających poród:-):-):-):-):-):-). Powodzenia

I to prawda :-)
Tak miałam przy pierwszym porodzie :-)

Jak na razie nawet czop mi nie wyleciał, no ale to się może zdarzyć przed samym porodem, więc naprawdę nigdy nie wiadomo, kiedy nas złapie...

Mnie męczy rozwolnienie i zaparcia na zmianę od kilku dni :eek:
Już nie wyrabiam, czuję się jak słonica :P

reklama
A ja jestem cala obolala...jeszcze cos glowa mnie zaczyna bolec.:baffled:
Troche z mezusiem sprzatnelam ale to dopiero poczatek.Jutro jeszcze przed jego praca posprzatamy moze cos i w sobote jak cos bedzie do ogarniecia.:tak:

Gabi...pomodle sie za Twoja Anie i kciuki tez trzymam!Ale modlitwa na pierwszym miejscu,bo wiem,ze pomaga!!

Ide sobie zrobic herbatke a pozniej do lozka ide i bede ogladac tv.

Zagladne pozniej;-)

Przede wszystkim i ja ofiarowuję swoją modlitwę i trzymanie kciuków za Anię i Gabi - wyobrażam sobie, co biedna przeżywa...:-( Mam nadzieję, że wszystko będzie OK.

A ja z powrotem w domku odpoczywam (od wczoraj już na stałe w nowym :happy:). Zakupy zrobione, jutro jeszcze jakieś drobiazgi z zieleniny i białe jajka do malowania, czyli coś co mogę dźwigać, bo M będzie na dyżurze.
Woda jeszcze nie cieknie ;-)
A kotka tym razem schowała się do łóżka pod koc, kołdrę i prześcieradło :sorry:

reklama
hej :)
ja przed chwilka wrocilam ze szpitala i jestem zla bo po 2 godzinach lezenia w szpitalu okazalo sie ze nie ma lekarza ktory przeprowadzilby ten zabieg przekrecania:wściekła/y::wściekła/y: jutro ma byc wiec musze jechac jeszcze raz:wściekła/y: polozyli mnie na porodowce, podlaczyli do ktg i nawet ubrali juz w szpitalna koszule a tu nagle przychodzi polozna i mowi ze nie ma lekarza...:baffled: jak go jutro nie bedzie to chyba ich zabije, chociaz ma byc na pewno:baffled:ehh zobaczymy...
po drodze z powrotem przynajmniej na zakupy sie wybralismy:sorry: i nic mi sie juz nie chce...
spadam, moze zajrze pozniej:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry