Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oj nie wiem co o bedzie jak doczekacie tak jak MaLea.Ja tez po terminie ale nie tyle co ona.
nie wiem jak sobie damy rade i jak zdaze wszystko zorganizowac, tak zeby nie denerwowac sie o olka:-( tesciowie pomagaja nam caly czas i w tym problem. bo jestesmy wlascicielami duzego gospodarstwa i teraz jest okres, w ktorym jest bardzo duzo pracy. moj m. wstaje codziennie o 4.15, a wraca do domu na coz od kilku dni ok 21.00 z krotka przerwa na obiad:-( tesciowa odkad jestem w ciazy pomaga mu jak moze, mi oczywiscie tez, ale problem bedzie jak mnie nie bedzie w domu, bo ktos musi tego mojego synka pilnowac, zeby mu sie nic nie stalo:-( tesciowa napewno by sie nim zajela, ale martwie sie czy da sobie ze wszystkim rade, a olek jest naprawde zywym dzieckiem i nie mozna go zostawic nawet na chwile:-( ostatnia deska ratunku to kuzynka mojego m. ale nie weim czy ona bedzie mogla. a wogole to nawet nie mysle o tym zeby ja prosic bo ona zdaje mature:-(
, ale mamy minimalny wpływ na nasze dzidzie. I tak zrobią jak im pasuje
.
odeszły mi wody.To ja wio do łazienki, zalałam łóżko i drogę w stronę wc
.Skurczy dalej nie miałam więc wzięłam prysznic, ogoliłam nogi, umyłam głowę i wysuszyłam,wypiłam herbatkę, przejrzalam jeszcze raz torbę i obudziłam męża.
ale gardło już mniej boli, więc może te święta nie będą takie złe. Mała w nocy straszyła ale potem spokój więc nadal jestem w dwupaku.:-)

, w nocy śpi ładnie, zazwyczaj dwie pobódki mi funduje.