Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Dwupaczkom cierpliwości, korzystania z ostatniej możliwości beztroskiego świątecznego obżarstwa;-) i w odpowiednim dla każdej z nas momencie - ekspresowego rozpakowania 
. Ale powiedziałam dla M, żeby wziął aparat.
Tak się przestraszyliśmy, że jeszcze podobny incydent i z pewnością urodzę expresem. Jakoś przeszła nad tym do porządku dziennego, ale będzie jeszcze bolało.

Albo będą mnie takie skurcze łapać jeszcze przez tydzień aż rozkręcą się tak konkretnie... Zobaczymy.
Szkoda, że maluszek nie dał Ci śniadania zjeść.No to teraz pójdzie jak błyskawica. ;-) U mnie po odejściu wód, Julian pojawił się na świecie po ośmiu godzinach. Trzymam kciuki. :-)Kochane odeszły mi wody, czuje się ok, brzuszek boli, skurcze co 15 min. - własnie mielismy zasiadac do sniadanka a jedziemy na porodówkę! Trzymajcie kciuki - ale jestem podekscytowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam zamiar też zrobić sesję zdjęciową Julian, tak szybko rośnie... ;-)Kochane odeszły mi wody, czuje się ok, brzuszek boli, skurcze co 15 min. - własnie mielismy zasiadac do sniadanka a jedziemy na porodówkę! Trzymajcie kciuki - ale jestem podekscytowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!