Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
j nie wiem co oni z tym sexem...my praktykujemy czesto od 2 tyg i dupa...kolezanka raz i mala si eurodzila
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahahah to samo powiedział moj mąż "za bardzo chcesz i dlatego nie wychodzi tylko dalej siedzi"sex nic nie pomaga i nam....nie wiem co jest.....już ananasami popycham i przepijam mocną kawą czyli wszystkie zabobony uzyte i nic...................hmmm...chyba za bardzo chcemy juz urodzić a dzidzie czekają by nas zaskoczyć![]()
madzia ja czuje ze po tym jak 3 razy mi blokowali akcje to teraz ciąze przenosze ;-)

mycie podlog, szorowanie dywanow, sex, przeciaglam nawet luzeczko z jednego pokoju do drugiego, kawe pije. no po prostu juz brak mi pomyslow co moglo by zadzialac. :-(muj sie smieje ze on moze dalej probowac sexem wygonic bo jemu to pasuje ta metoda.
no ale uparciucha mam pod serduchem.U mnie też chyba ma jeszcze sporo miejsca, bo rzeczywiście teraz najbardziej widać ruchy. Wczoraj kursowała mi pod skórą piętami chyba, strasznie śmieszny wygląd!wiecie co??od dwoch godzin niunia przerzuca się z boku na bok bombardując mi brzuch widać nawet gołym okiem hihihi sąsiadka zauważyła nawet kiedy rozmawiałysmy na polku....tez tak macie???a mówią że przed porodem dziecko zwalnia ruchy bo nie ma miejsca...hiihihih;-)
Ups! A ja narzekam, że już bym chciała... Pozostaje tylko trzymać kciuki, żeby naturalne przyspieszacze wreszcie poskutkowały... Kiedyś muszą.I jak myslicie co u mnie??11 dzien po terminie i nic!! Oksytocyna nic nie dala... dostalam przepustke na weekend zalecenie sex z mezem i mam od razu na porodowke w niedziele przyjezdzac ;p