Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) - mały ma za dobrze w brzuszku, czynszu nie płaci, a room service cały czas zapewniony, no i pewnie wie, ze po tej stronie czekają go różne mało fajne rzeczy, więc się nie spieszy.
wczoraj chodziłam po ścianach,a dzisiaj sobie odpuściłam - w końcu do terminu mam jeszcze całe 3 dni :-)

moje przyzwoite B zamieniło się w jakieś DD, a przecież jeszcze nawet nie karmię
facet się cieszy, ale ostatnio w łóżku mnie dobił, jak stwierdził, że "pachnę mlekiem"

Będziesz miała niespodziankę. A jakieś typy są - no wiesz, z kształtu brzucha, Twojego wyglądu i inne bzdury?
Mi 3 razy na USG widzieli dziewczynke, ale po tylu historiach, które słyszałam, to mówię, ze na 100% pewna będę jak urodzę.
Znajomego żona miała całą ciążę przepowiadaną córę, w 9m-cu jeszcze w USG to potwierdzili, a przy porodzie wydała na świat chłopca. Nieźle, co?

Miało być dzisiaj, specjalnie w domu siedzę, nie mogę nigdzie się ruszyć, a tu kuriera brak. Zaginął tak jak nasze bociany...