reklama

Kwiecień 2009

Rzeczywiście tak końcówka ciąży to niewesoła sprawa. Niby mówią, że poród taki straszny ale przynajmniej "rach ciach" i po wszystkim a tu się człowiek namęczy, naczeka i tak w gruncie rzeczy to chyba jest najgorsze. Ja jeszcze dzisiaj mam zgagę po wczorajszej pizzy:no: bleeeee
Zastanawiam się co dziś na obiadek zrobić - może jakieś propozycje???? co u Was dzisiaj na stole zagości???

reklama
Witam wszystkich

U mnie spokuj straszny,mam więc czas na poczytanie BB i na ukochane prasowanie!!!! Dom zmienia mi się w szpital... syn ręka w gipsie na razie10 dni,a Oliwia dostała gorączki i boli ją gardło masakra po obiedzie idzie do lekarza z babcią... Uciekam bo Tina popłakuje....

Hej dziewczyny!
Mój uparty byczek ani myśli wychodzić. To oczekiwanie i oczywiście do 11.00 dostałam 7 smsów z zapytaniem czy już :baffled:. Mam już dość!!!!!!!
Wymiękam.
Nie mam ochoty nic robić i mam nadzieję, że sobie prześpię do porodu :sorry:. Malutka mało się rusz i chyba bidulce już ciasno - ale nawet to jej nie zniechęca:zawstydzona/y:

no ja tez mam ten problem kazdy pyta czy urodzilam a nawet jeszcze do terminu nie dociagnelam bo nadal mam kilka dni:-D
mam chec nie odbierac tylko nagrac na poczte glosowa "jak urodze napewno dam wam znac":-p

Witajcie :-)
My z Marcelkiem właśnie skończyliśmy jedzenie :-) On pierwszy się najadł i teraz wierci nóżkami i patrzy na czarny sznureczek a ja druga w kolejce do michy :-) I tak to przesunęła się pora śniadaniowa moja prawie na obiadową. Bo ja mały wstaje o 7 podje to potem jeszcze razem z nim kładę się odespać. Bo noc jest dla nas za krótka :eek:
ada trzymam kciuki by poszło szybciuko i sprawie.

Dziewczyny idę na pole szukać bocików co by do was przygonić.
No zbliża się końcóweczka tego kwietnia a wy z lokatorami w brzuszku :baffled:
Ale was pocieszyłam co ?? No nie gniewajcie się ;-)Albo się zdenerwujcie i może to pomoże :-)

Hejoooo

Ja nadal 2in1, byłam dziś znów na ktg, skurczy 0 :baffled: ehhh

Co do tel i sms czy to już, to ja też mam dość, co chwilę ktoś się o to pyta, no kurcze, jak już będzie po to napewno wszyscy się dowiedzą, a tak tylko zamęczają mnie tym pytaniem :baffled:

Wszystko już gotowe dla mojej niuniu, właśnie się wyprała tapicerka wózka i fotelika, tylko dzidzi brakuje :eek:

Ciekawe co z aha dziś się nie odzywała, może przyszedł na nią czas, fajnie by bylo :tak:

No nic pozostaje nam czekać...

diabliczka83; ada - trzymam kciuki!

Pa

reklama
no mogly by sie wreszcie ruszyc te kwietniowe bocki bo jeszcze z kwietniem nie skaczyly a za maj sie wziely :-):wściekła/y:
moje malenstwo dostalo chyba czkawki bo brzuch mi podskakuje miarowo:-D
moglo by juz wylesc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry