reklama

Kwiecień 2009

Czesc Laski
Aniolek Ty sie ciesz, ze masz spokojne dziecko...

no ale jaki Wojtas ma byc, jak ma rodzicow z galopujacym ADHD... daje mi niezle popalic od wczoraj, najlepiej mu sie spi u mnie na rekach, miauczy i skrzeczy z lozeczka, tyle ze zdazylam pieluszki wrzucic do pralki...i aze dziwne, bo zdazylam zjesc sniadanie...chwilowo jest cisza i sie zastanawiam, czy nie wrzucic pierogow do wody, najwyzej zjem pozniej na zimno, ale juz przynajmniej ugotowane beda...a co najlepsze - jak tylko przyjedzie moja mama, tesciowa albo szwagierka - mlody spi az milo i wszyscy mowia, jakie to ja spokojne dziecko mam...chyba bede musiala miec gosci na okraglo....

reklama
sprzataj,sprzataj Kochana bo niebawem nie bedziesz miala czasu zeby sobie wlasne majtki uprac:tak::tak::tak::tak:
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D to się uśmiałam :-D:-D:-D

a z tymi podłogami to nie przesadzajie, bo wam tak wejdzie w krew że jak się dzidzia pojawi, to jak nie wymyjecie, to będziecie chodzić złe;-):-)
jak tak czasem mam, że musze mieć wszystko ładnie posprzątane, wiem że przesadzam, no ale taki typ człowieka.
Wow, a ja kolejna chwila wytchnienia, zrobiłam obiad, który już 3 raz wylądował w mikrofali, bo młody siedzi na ogródku, i śpi - powiedzmy, gospodarz kosi trawę, i jak tylko przestanie to ryk, więc mu powiedziałm żeby kosił do oporu ;-)

skunkanka z czasem i przy gosciach przestanie byc grzeczny:-)i pokarze prawdziwe oblicze, tak bylo u kolezanki ona narzekala ze Oskar taki niegrzeczny a jak przychodzilam to on spal dopiero jak skonczyl 2 miesiace pokazal na co go stac:-D

jak narazie wiecej czasu poswiecam Julce jak mlodemu bo niechce aby poczula sie odepchnieta a mlody caly cas spi a jak niespi to tez jest grzeczny ze niemusze z nim siedziec to mam duzo czasu dla cory i sama dla siebie.
Jak narazie to sa dwie rzeczy ktore mnie u mlodego niepokoja strasznie ulewa i robi kupki ze sluzem wiec musze zrobic papa nabialowi a tak kocham mleczko.

Dziewczy,y dostałam informację,że wyniki badań przesiewowych noworodków na mukowiscydozę Anulki są złe:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
Musimy powtórzyć jutro.Poprzednia próbka już jest w zakładzie genetyki.
Błagam,pomódlcie się czy coś...................

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry