reklama

Kwiecień 2009

dzien dobry:-)
mam nadzieje, ze synus cos wiecej dzisiaj pozwoli mi posiedziec na bb, choc ciezko to widze, bo zostalismy dzisiaj pierwszy dzien sami w domu:zawstydzona/y: mezus wkoncu musial wrocic do pracy i teraz sami musimy sobie jakos radzic:baffled: poki co jakos nam idzie, nawet Maks pozwolil mi troche ogarnac w domu, bo grzeczniutko spi;-) chyba ten poludniowy spacerek go tak zmeczyl:tak:;-)
Gabi trzymaj sie dzielnie kochana:tak: 3mam kciuki za was i wysylam mase pozytywnej energii:tak: napewno okaze sie, ze to pomylka byla, zobaczysz:tak:
widze, ze jeszcze pare mamus nierozpakowanych.. nio to zycze wam kochane, zeby bociany i do was dolecialy w szybkim tempie;-):tak: pogoda ladna, wiec moze sie ptaszyska rozlataja:-D hi hi
lece zobaczyc co na innych watkach, bo tego to napewno nie nadrobie nigdy:zawstydzona/y: co dochodze do kompa to przeczytam 1-2 strony i mlody wlacza syrene;-) mam nadzieje, ze choc uda mi sie byc na biezaco:tak:
zycze wszystkim spokojnego i milego dnia;-):tak:

reklama
Witajcie kwietnióweczki :-)
U mnie dziś słonko schowało się za chmurkami ale ciepło.
Tak myślę: czy ja mogę jechać z małym do sklepu. Potrzebuje zrobić kilku zakupów których nie mogę przekazać dla M ale się zastanawiam czy to nie za wcześnie by małego ciągnąć ze sobą. A bez Marcelka nie mam jak jechać :-( A tu wiecie nie ma takich małych osiedlowych sklepów tylko ich hipermarkety.
I nie wiem sama. :baffled:

Dwie pralki dziś nastawiłam, ubranka już schną, obiad z 2 dan zrobiłam ( w tym zupę ogórkową, ale taka cieniutką), łazienka wysprzątana tylko jeszcze poodkurzać zostało, ale to czekam aż Marcel wstanie by mu nie hałasować zbyt mocno podczas snu. Chodź z mężem przyjęliśmy zasadę że w dzień nie chodzimy przy nim na palcach, tylko zachowujemy się normalnie, ale szkoda mi go budzić tym odkurzaczem.
Gabi ja wierze ze wszystko się wyjaśni, ze to jakaś pomyłka. Ze Ania jest zdrowa i tylko los takiego ci psikusa robi i gra na nerwach.

witam wszystkie mamuśki:tak::tak: :tak:Ja nadal :tak:2w1:-(:-( skurcze jakieś wystepują ale rzadkie, brzuch boli na maxa i kregosłup:-(:-(, a:-( do t:-(ego mnie przeziebienie zlapało:-( gardlo boli na maxa i do tego czuje sie taka osłabiona:-(mam wybuchy ciepła i zimna. Jeszcze na koniec musiało przyplatac choróbsko.
cały czas mysle o GABI:-(, mam nadzieję że to pomyłka i wszystko będzie dobrze.

Pozdrawiam was i życzę szybkiego rozpakowania;-)

hej kochane

Ja nadal 2in1... Cały dzień spędziłam na zakupach z mamą, jestem padnięta!!!

Idę poleżeć!

Madzia oj Ty bidulko, mam nadzieje, że jak w poniedziałek pojedziesz do szpitala to lepiej się Tobą i małą zaopiekują!!!

Witam się wczesnym wieczorkiem!
No wreszcie kończy się bardzo intensywny tydzień. Dzisiaj znów latanie po sklepach budowlanych i z wyposażeniem wnętrz, kolejny projektant kuchni zaliczony i chyba to jest to! Dogadaliśmy się wreszcie uffff..... Sama nie wiem jak to się dzieje ale ja czuję się coraz lepiej i coraz więcej się ruszam, dzisiaj nawet po 2 schody biegałam i praktycznie cały dzien na nogach. Już sama nie wiem czy to dobrze czy źle bo de facto powinno mi chyba być coraz ciężej??!! No chyba, że to jest "cisza przed burzą"??? Z jednej strony chciałabym już pozbyć się tego balastu ale tak naprawdę do wtorlku bardzo nie mam czasu rodzić :-D:-D No ale to już nie zależe ode mnie

wrocilam wlasnie z izby w swoim szpitalu bo niepokoja mnie te wody... poszlam i mowie ze sacza mi sie wody. pielegniarka wziela wkladke i polala tym preparatem i znowu sie zabarwilo na zielono-niebiesko jak wody plodowe...zadzwonila do lekarza on przylazl i stwierdzil ze wszytsko ok a 8 cm to dolna granica normy i wszystko jest ok....
on
" oprocz tego to cos dolega"
ja "
bardzo mnie wszytsko boli i nie moge chodzic cale spojenie"
on z szyderczym usmieszkiem
"no nie dziwie sie bo ma pani w sobie 4500 g dziecko"
ja do niego
"to ile mam miec wedlug pana 2 cm i cos zrobicie??"
on " nie rozumie pani co to znaczy norma?? jak pani wogole smie dyskutowac ze mna?? dowidzenia" i wylazl sobie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry