malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
dzien dobry:-)
mam nadzieje, ze synus cos wiecej dzisiaj pozwoli mi posiedziec na bb, choc ciezko to widze, bo zostalismy dzisiaj pierwszy dzien sami w domu
mezus wkoncu musial wrocic do pracy i teraz sami musimy sobie jakos radzic
poki co jakos nam idzie, nawet Maks pozwolil mi troche ogarnac w domu, bo grzeczniutko spi;-) chyba ten poludniowy spacerek go tak zmeczyl
;-)
Gabi trzymaj sie dzielnie kochana
3mam kciuki za was i wysylam mase pozytywnej energii
napewno okaze sie, ze to pomylka byla, zobaczysz
widze, ze jeszcze pare mamus nierozpakowanych.. nio to zycze wam kochane, zeby bociany i do was dolecialy w szybkim tempie;-)
pogoda ladna, wiec moze sie ptaszyska rozlataja
hi hi
lece zobaczyc co na innych watkach, bo tego to napewno nie nadrobie nigdy
co dochodze do kompa to przeczytam 1-2 strony i mlody wlacza syrene;-) mam nadzieje, ze choc uda mi sie byc na biezaco
zycze wszystkim spokojnego i milego dnia;-)
mam nadzieje, ze synus cos wiecej dzisiaj pozwoli mi posiedziec na bb, choc ciezko to widze, bo zostalismy dzisiaj pierwszy dzien sami w domu
mezus wkoncu musial wrocic do pracy i teraz sami musimy sobie jakos radzic
poki co jakos nam idzie, nawet Maks pozwolil mi troche ogarnac w domu, bo grzeczniutko spi;-) chyba ten poludniowy spacerek go tak zmeczyl
;-)Gabi trzymaj sie dzielnie kochana
3mam kciuki za was i wysylam mase pozytywnej energii
napewno okaze sie, ze to pomylka byla, zobaczysz
widze, ze jeszcze pare mamus nierozpakowanych.. nio to zycze wam kochane, zeby bociany i do was dolecialy w szybkim tempie;-)
pogoda ladna, wiec moze sie ptaszyska rozlataja
hi hi lece zobaczyc co na innych watkach, bo tego to napewno nie nadrobie nigdy
co dochodze do kompa to przeczytam 1-2 strony i mlody wlacza syrene;-) mam nadzieje, ze choc uda mi sie byc na biezaco
zycze wszystkim spokojnego i milego dnia;-)