reklama

Kwiecień 2009

witam
ja nachwilke chce was prosic abyscie trzymaly kciuki za mojego Patryka bo mamy jutro kontrole w poradni patologi noworodka.

koga napewno wszystko ok, Patryk urodzil sie z torbielem w komorze mozgu niby wplywu na niego nima ale i tak sie martwie(enterowirusy zaatakowaly go w moim brzuchu)

ja wrocilam wlasnie od lekarze dostalam antybiotyk do pryskania na rane po cc bo sie papra dobrze ze pojechalam((a polozna mowila oklady z rivanolu i starczy) bo ropiec zaczela jak zagoji sie to bede miala zakladane szwy bo sie rozlazlam troszke, bylam pzerazona ale lekarz mnie uspokojil

3mam kciuki za wszystkie kwietnioweczki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam
ja nachwilke chce was prosic abyscie trzymaly kciuki za mojego Patryka bo mamy kontrole w poradni patologi noworodka.

koga napewno wszystko ok, Patryk urodzil sie z torbielem w komorze mozgu niby wplywu na niego nima ale i tak sie martwie
:-)

aniołek - my mamy dokładnie to samo!! i też na patologię noworodka skierowanie na 18 maja - trzymam kciuki mocno!

Koga,Aniołek- też dołączam do moich przedmówczyń,jestem z waszymi maluszkami i gorąco was wspieram... będzie dobrze:tak:

Życzę miłej nocki!!!!

wpadlam tylko na chwilke i trzymam kciuki za nasze dzieciaczki i apeluje do zatroskanych Mam-glowa do gory i badzcie silne-malenstwa tego potrzebuja!!zdrowia dla dzieciaczkow i wysylam buziaki dla Mamus:tak:

Klucha Ty wez w koncu sie rozpakuj no:happy2:

Witam Was kchane i trzymam kciuki za dzieciaczki

klucha chyba faktycznie zostałysmy juz tylko dwie z naszymi uparciuchami;-)

Mnie wczoraj cała noc bolał brzuch jak w miesiaczce, od rana miałam skurcze, póxniej przeszły. Ale cały dzień mi sie brzuch strasznie napina. Teraz też mam jakies tam skurcze. Zobaczymy może coś sie z tego rozwinie. Ale juz sie nie łudze.
Własnie posmazyłam dla mojej rodzinki obiadki ( na mój pobyt w szpitalu) żeby biedaki sie nie zagłodzili jak mnie nie bedzie:tak:

reklama
koga, aniolek trzymam kciuki za zdrowie Waszych maluszków :-)

kciuki zaciśnięte też za nasze ostatnie dwupaczki :-) żeby nie było "nieproduktywnego" trzymania w szpitalu :tak: ja dostałam skierowanie do szpitala na wielkanocny weekend i oczywiście nic przez ten czas nie robiono.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry