reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Witam...No zgadza sie jest to 11 tydzien ups jakos nie moge dzis sie ogarnac :zawstydzona/y:.

No ja sie czuje dobrze oprocz humorków, tez jestem nerwowa i o wszystko płaczę. Aż czasem mi wstyd przed dzidzia :tak:.

Teraz ide na spacer i do sklepu, bo chodza za mna pierogi, a ze mieszkam w Holandii to nie w kazdym sklepie są :baffled: wiec czeka mnie naprawdę długiiiiiiiii spacer do polskiego sklepu.

Miłego dzionka !!

reklama
Ooo! Podsunęłaś mi niezłą myśl o tych pierogach, może ruskie bym zjadła, chyba wyskoczę do sklepiku, będę miała obiad z głowy.

A mi tam nie wstyd, w końcu w ciąży ma się przywileje, i korzystam z tego póki mogę.

No nic lecę do sklepu.

Witajcie dziewczyny:-)
Dziś ledwo wstałam . Spalam i spalam. Taka jakaś jestem markotna dzisiaj. Wczoraj byliśmy na wycieczce po wybrzeżu i kolejny raz się przekonałam, ze moja dzidzia ma chorobę lokomocyjną :-)Albo porostu ja z dzidzią :-) Bo jak byłam sama to nic mi się nie działo. a teraz pojeżdżę trochę i koniec ląduje w łazience.:-(jak ja do domu wrócę ??

No nieźle Marys, ja też jakoś dziwnie się czuję podczas jazdy autkiem, czasem aż muszę na awaryjnych stanąć i na bok zjechać aby wyjść i pooddychać swiezym powietrzem tak mi się niedobrze robi, jako pasażer mam tak samo, od jakiegoś tygodnia tak mi się porobiło, przekichane jak dla mnie bo ja tylko samochodem się poruszam i mieszkam za miastem więc czasem podróżowanie trwa, ach......

Miłego popołudnia wszystkim życzę, buziaki

Witam wszystkie mamy!!

Pragnę do Was dołączyć. :) Jestem w 10 tygodniu ciąży i poród mam ustalony ( po USG) na 30 kwietnia. Jestem bardzo szczęśliwa i nadal nie moge uwierzyć no i nie moge juz się doczekać kiedy zobaczę swoją niunię na żywo!!

Pozdrawiam i miłego dnia!!

Witaj, rozgość się :-)

Hej babki.Ja mam zapalenie zatok,gardła,antybiotyk,gorączkę i wszystkiego dość:no:
Zdrówka Wam życzę.Pozdrawiam.Pa.

Uuuuuuuuuu bidaku, zdróweczka!!!!!!!! Ja też mam coś z zatokami i gardłem ale na szczęście bez gorączki więc póki co leczę się bioparoxem.

A ja po wizycie i wszystko ok.Na czwartek umówiłam sie na usg 4 d :) Jeszcze w ostatniej chwili załapie się na wszystkie pomiary na tym etapie :)

reklama
Do góry