reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam ciepłym popołudniem!!!

Dziś pracowity dzień miałam 4 prania były do uprasowania i ogarnąć chatkę i obiad ... sporo tego

Co do antywłamaniowych metod to chyba się zaszczepię,jeszcze musze poradzić się ginki jeden zastrzyk i 3 miesiące spokoju...

Lecę karmić..

adusia tez myslalam o nim ale wyczytalam ze nawet po jednym czy dwuch zastrzykach organizm dochodzi do siebie nawet do roku.
dlatego chyba zdecyduje sie na implant jest na 3 lata i mozna go usunac kiedy chcesz i juz dwa miechy po mozna zachodzic

adusia tez myslalam o nim ale wyczytalam ze nawet po jednym czy dwuch zastrzykach organizm dochodzi do siebie nawet do roku.
dlatego chyba zdecyduje sie na implant jest na 3 lata i mozna go usunac kiedy chcesz i juz dwa miechy po mozna zachodzic

Wiesz u mnie raczej na 4 sztukę się nie porwiemy....:-D:-D:-D ale ten implant też brzmi kusząco tylko ciekawe jakie koszty

a co myślicie o spirali??? czy to już przeżytek???
my bezwzględnie musimy przy naszej wiatropylności - na 3 raczej się nie piszemy;-)

Koga - ja też myślałam o spirali, ale jak leżałam w styczniu na patologii, to poznałam laskę, która miała włożoną 5 letnią i po 2 latach zaszła w ciążę - ma 42 lata i nie planowała. Mnie to zszokowało i już sama nie wiem, Bo na 3 zdecydowanie się nie piszę.

hejka dziwuszki
ja tez sie nad anty zastanawiam i doprawdy nie wiem. Karmie małą piersią ale tez dokarmiam czasem wiec nie wiem czy te dla karmiących mogą być w takiej sytuacji, spirali sie boję bo moim dwóm znajomym sie wrosły skończyło sie to nieciekawie

reklama
Hejka kochane!!!

Ja tylko na chwilke, bo maly dziś od rana daje mi popalić :baffled: prawie w ogole nie spal , tylko raczki wchodza w gre ........... masakra !!!! A taki był grzeczny do dzis :szok::szok:

Do tego wszystkiego jeszcze mnie dopadlo jakies przeziebienie.... rozkłada mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Margaret witaj kochana!!!

Trzymam kciuki za wszystkie kolkowe mamy !!!!!!!!! Siły i wytrwalosci!!!!:sorry2:

Oki zmykam!!! pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry