Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To prawda- nie taki diabeł straszny... ;-) Zauważyłam nawet pewną zależność, ze im cięższy teoretycznie okres mnie czeka, im bardziej się go obawiam, tym jest lżej. Oczywiście gdyby pogoda nawaliła i mała nie spędzała pół dnia na spacerach, byłoby o wiele bardziej męcząco. I w nocy też przyzwoicie się sprawuje (nie zapeszajac, bo jeszcze jedna przede mnąDiabliczka, ale mi narobiłas smaka na ciasto. I jak mijają samodzielne dni?? Nie taki diabeł straszny co??
)

Mlody byl nawet grzeczny, brzuszek go nie bolal, nio ale spac nie chcial za chiny
dopiero po wieczornej kapieli i cycku jakos usnal;-) a w zasadzie to padl, bo juz widac bylo, ze jest zmeczony, ale jakos usnac nie mogl bez codziennego rytualu;-)
zjadlam, a w zasadzie wypilam koktail z truskawek

mam nadzieje, ze Mlodemu to nie zaszkodzi
kurde ale juz nie moglam sie powstrzymac
a wy dziewczyny probowalyscie juz truskawki jest??
wszystkiego dobrego
:-)
trzymamy kciuki

Ja chyba w tym roku uzależniłąm się od koktailu z truskawek! I dzięki Bogu Ani nic się po nich nie dzieje, bo chyba bym się zapłakała z tesknoty za tymi pysznosciami ;-)a ja mam wyrzuty sumieniazjadlam, a w zasadzie wypilam koktail z truskawek
mam nadzieje, ze Mlodemu to nie zaszkodzi
kurde ale juz nie moglam sie powstrzymac
a wy dziewczyny probowalyscie juz truskawki jest??