Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z wozkiem oczywiscie
nazarlam sie jagod, ciekawe, ze juz sa...
Malinki za to jadłam i nic się nie działo. I straszna ochotę mam na czereśnie ale się boje :-(
no i przewijanie w samochodzie wymagało trochę wygibasów ;-) ale w końcu wprawiłam się w i to i to
całe szczęście, bo planujemy wakacje na Mazurach a to znów jakieś 8h drogi :-)
i nie pamiętam hi hi.
. To tym razem ja dziękuję za taką pomoc.
. Jutro jadę do miasta to połażę po sklepach.

hi hi ale nic z tego, spóźnił się biedaczek
nio, ale jak przytulilabym sie do naszego malego mezczyzny to tak mogloby sie to skonczyc;-) a ze spanie to on ma po tatusiu to do 11 moglibysmy spac spokojnie
hi hi
nio i w lodowce mam jeszcze caly koszyk, wiec i dzisiaj skonstruuje koktail;-)
babka na rehabilitacji powiedziala, ze teraz zaczyna wychodzic ulozenie Mlodego jeszcze w brzuch i tak sie bedzie ukladal, bo tak mu najwygodniej
tez pokazala nam pare cwiczonek i kazala masowac plecki jak lezy na brzuchu
a co do picia mleka z cycka.. u mnie przy nawale pol rodziny probowalo
hi hi tata probowal jeszcze w szpitalu, gdzie mleko cieklo ciurkiem non stop, a mezus juz w domu;-) a ze w nadmiarze mialam duze ilosci to i psom mezus dal
jakos na poczatku nie myslalam o zamrazaniu, a teraz juz mam tak unormowana laktacje, ze Mlodemu starcza w sam raz
ale bez żadnych skutków ubocznych dla Karolamuj jak bylam w ciazy to mowil ze chce ale teraz sie wykreca tym ze nie bedzie zabieral jedzenia malej ;-)Wiecie co, mój chłop zwariował. Córke karmiłam piersią 20 m-cy, synka teraz 2m-ce i juz nie mam pokarmu, a mojemu sie raptem przypomniało, że on by chciał mleka spróbować i sie dorwał do moich cycków i zaczął cycać...... no wariathi hi ale nic z tego, spóźnił się biedaczek
![]()