reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam!!!!

Ja tylko narazie wpadlam na DzieńDobry :happy::happy: bo maluszek mój nie śpi, biedaczek kupki nie może zrobić i stęka, aż pewnie sąsiedzi słyszą, ale najważniejsze , że nie płacze.

Idę go troszkę pomasować :tak::tak::tak:

Do później :-)

Witam!
ja na chwilkę, bo dopiero wrocilismy od rodzic,ow i musze toboły wypakowac; a przy dziecku to jest ich tyle że hoho....!! nie cierpie tego pakowania i rozpakowywania się:)) ale już jestesmy po chrzcinach, było fajnie, Hania przespa,la całą mszę:))

poźniej wpdne może Was poczytac

dzisiaj zrobilam herbaciany zakup na allegro, mama dostala taka podobną herbatę, jak sie zaparzy w przezroczystym dzbanku to wygląda prześlicznie- kwiat w herbcie:))
polecam jak macie miec gosci, robi wrazenie:) Herbata Biała Flower Laichee Ball 50g kwiat liczi (637742232) - Aukcje internetowe Allegro :eek:

pozdrawiam Was serdecznie:laugh2:

Witajcie :-)
A ja wyspana. Marcel zasnął o 23:30. Pierwsza pobudka o 3 i następna o 6. I wstaliśmy o 8. Tylko ze nasze przerwy nocne to króciutkie są. Marcel szybko zjada odbijamy przewijamy, włączam karuzele z projektorem (latające motylki) gaszę światło i śpimy. Nie wiem kiedy Marcel zasypia, ale ja to nawet nie wiem gdy karuzela się wyłącza :zawstydzona/y: Ale nie płacze = śpi :-)
Przed domem robią drogę i mi tu ciężki sprzętem hałasują :crazy:
Pogoda dziś jakaś w kratkę. Razu tu słonko mi zagląda raz chmury ciemne przelatują. To czekamy do południa na jakiś spacerek.

Cześć dziewczyny!!!
U mnie cisza spokój i ogólnie miły dzionek się zapowiada ,w nocy norma tyle że książkę czytałam do 23.30 i na własne życzenie jestem przymulona:tak:

Czesc Laski
Kainkas super pomysl z tym kwiatem:tak:

Adusia my normalnie tak chodzimy spac;-)

Wojtas dzisiaj po karmieniu o 20 i o polnocy przespal do 6 rano, wiec jestem wyspana;-) ale tez steka cisnac kupe... na dworze wicher jak diabli, wiec nie wiem, czy wychodzic czy ie...w domu syf, bo M remontuje jeden pokoj, a w niedziele jakis odpust ponoc i wizyta rodiny na dole, pewnie i tak mi sie ktos bedzie chcial do gory wladowac, ale nie wpuszczam;-) mam nadzieje, ze jedna z kuzynek M wpadnie jednak na to, zeby nie przyjezdzac, bo jej trzymiesieczna corcia dopiero dzisiaj wychodzi ze szpitala po zapaleniu oskrzeli:confused2:
Milego, bo mi sie wyjec wlacza

to i ja sie witam :-)
nocka przespana jak zwykle, czyli da się żyć :-D małż poszedł do lekarza, może dostanie przedłużenie zwolnienia, więc dalej będziemy sobie sodko siedzieć we dwoje z naszym maluchem.;-) no ale zobaczymy, co mu lekarz powie

wczoraj byłam z wózkiem na rolkach. ciesze się, że poszłam też z M., bo okazało się, że straszny drewniak ze mnie po tej ciąży i porodzie. normalnie czułam się, jakbym pierwszy raz w życiu musiała równowagę poćwiczyć.:-D:-D ale żyjemy wszyscy troje, więc chyba nie było najgorzej :rofl2:

reklama
hahana rolkach pchalas wozek???probuje sobie to wyobrazic, ja bym sie nie odwazyla
adusia ja tez tak chodze spacanawet puzniej bo moja mala chodzi spac 23-24 wieci ja tak ide a dzis pospalysmy do 8

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry