Kurcze, tez bym poszla na basen... jak to jest - woda normalnie chlorowana, czy jakas inna jest dla dzieci?a jeszce zapytam, czy ktorac z Was chodzi lub zamierza chodzic z malenstwem na basen?? My mamy zamiar,pediatra powiedziala ze mozna jak najbardziej, tylko chcvemy tydzien po szczepionce pocvzekac i zorientowac sie jak wygladaja zajecia dla maluszkow u nas w Lublinie. Nasza Hania strasznie lubi wodę, mam więc nadzieję, że jej się spodoba.
pozdro, Miłej Nocki
Tez wymiekam po Kluchy postach:-):-) kurcze, tez bym sobie poszla gdies na cos...ale Mlody przyczepiony do cycka.. i ja rozumiem, ze karmienie piersia jest dobre, ale faktycznie - zdrowie psychiczne matki tez jest wazne. Ja mam potrzebe zeby choc raz w tygodniu wyjsc bez niego, mozecie mnie uwazac za wyrodna matke, ale nie chce go targac po supermarketach, a juz tym bardziej nie na latino. A nie moge wyjsc, bo pije TYLKO z cyca. Jestesmy na etapie eksperymentowania z roznymi butelkami, zeby mogl moj pokarm z flaszki pic i wtedy tatus zostanie z nim na dwie godziny. Na temat spodni i wagi sie nie wypowiadam, bo choc spadlo mi juz do 60 kg, w XS jeszcze dlugo nie wejde, a z tego sie sklada moja szafa. Wczoraj zapodalam sobie jakies bloto, duzo spacerujemy, a raczej maszerujemy dosc szybko przez las, ale malo spada. I tak kiedys wroce do moich ciuchow, a ze jestem prawie trzy miesiace po porodzie, to mam prawo byc "lepiej zbudowana":-) za rok pewnie bede sie smiala z tych wielkich gaci:-) a poki co lepiej, zeby Mlody mial matke nie zestresowana swoim wygladam, wystarczy, ze stresuja mnie jego kolkiklucha normalnie wymiekam po Twoich postach!
kainkas my bedziemy chodzic na basen z małą ale od wrzesnia - mała bedzie chodzic z tatusiem:-) a ja wtedy fitnes -bynajmniej tak planuje :-)

Spokojnej nocki Laseczki!!!