reklama
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
ja też chętnie zamienię się na pogodę, bo u mnie ulewnie.
Diabliczka a co z bujakiem? z tego co pamiętam to mieliście kupić po chrzcie, żeby odciążyć rączki, mówię ci, taki bujak - fotelik ( jakby miał opcje wibracji to byłoby super) świetnie rozwiąże twoje problemy

A u nas nocka znów niestandardowo
21:30 - 2:30 - 5:40 i pobudka o 8, dziewczyny podziwiam jak wasze dzieci śpią jednym ciągiem do rana, jak wy to robicie? W ogóle kiedy dzieci pownny zacząć przesypiać noce?
Diabliczka a co z bujakiem? z tego co pamiętam to mieliście kupić po chrzcie, żeby odciążyć rączki, mówię ci, taki bujak - fotelik ( jakby miał opcje wibracji to byłoby super) świetnie rozwiąże twoje problemy

A u nas nocka znów niestandardowo

u nas tez pobudka o 2 i o 6 ale zuwazylam ze od jakiegos czasu Alus budzi sie tylko raz o 4.30.Zobaczymy czy to sie utrzyma.Spaczyna mi sie wydaje ze to sa jakies osobnicze cechy i nie da sie tego zmienic.Ale TWoj Synio to chociaz w dzien podsypia,nie?
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
tak podsypia, tak co 2,5 h na 30 min - 1h, a kiedyś nie spał w dzień w ogóle, a nocki ostatnio miał extra, tylko jedna pobudka o 3, i dopiero o 7, ale może to wpływ pogody.
szczesliwa
Fanka BB :)
hihi bluebel ja bym uznała za spacer ;-):-)
moja dzis o dziwo 2 pobudki 3 i 6 rano i jakas taka niedobita sie czuje
i dzien dziecka sobie robie -dzis nie sprzatam...hihi
ja o skinny jeans moge pomarzyc tyłek jeszcze za wielki!
moja dzis o dziwo 2 pobudki 3 i 6 rano i jakas taka niedobita sie czuje

i dzien dziecka sobie robie -dzis nie sprzatam...hihi
ja o skinny jeans moge pomarzyc tyłek jeszcze za wielki!

Tylko idiota uznałby to za nienormalne. Przecież przez to, że jesteśmy matkami, to też jesteśmy ludzmi, kobietami - potrzebujemy wyjść, nawet po bułki do sklepu i spokojnie pooddychać. Trzymam kciuki za udaną próbę butelkową i w nogi do hipermarketu.Ja mam potrzebe zeby choc raz w tygodniu wyjsc bez niego, mozecie mnie uwazac za wyrodna matke, ale nie chce go targac po supermarketach, a juz tym bardziej nie na latino. A nie moge wyjsc, bo pije TYLKO z cyca.

Diabliczko - faktycznie masz się z tym swoim aniołkiem. A może trzeba częściej dokarmiać? Moja miała takie fazy i trzeba było dokarmiać - martwiłam się, że przez takie dokarmianie zaniknie u mnie pokarm, ale bezpodstawnie bo teraz już nie dokarmiam mała się najada i jest super - o wiele dłuższe ma spanko

kainkas - Ja podtuczałam malutką Nan ha1, ale mój szczypiorek i tak przybiera średnio na wadze - ok 200g tygodniowo.
Pamiętacie jak pisałam wam o dysplazji bioderek Majki? Lekarz zlecił frejkę na początku 18cm, a po miesiącu 27cm. Ja zaszłam do sklepu, by zakupić tę szerszą, a sprzedawca (emerytowany lekarz) powiedział, że absolutnie i dał 20cm, bo powiedział, że od tej dużej może dojść do martwicy czegoś tam

Cieszę się, że jest ok. Że spotkałam tego człowieka w sklepie, który po ludzku się zainteresował

Dość bazgrania - idę na spacer ;-).
Witamy Marysiu na ziemi ojczystej :-):-):-):-)!
zuziunia
Fanka BB :)
szwedka- to jest nie do pomyślenia - niech mu twoj M porządnie ryjka obije
reklama
Podziel się: