Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze pamiętasz! Niestety, zbieram się do zakupu i się zebrać nie mogę. Jak się wkurzę, to jutro wykorzystam M i jego wolną niedzielę i wyciągnę go na zakupy. Bo inaczej rzeczywiście kiepsko będzie ze mną i moimi rękami...ja też chętnie zamienię się na pogodę, bo u mnie ulewnie.
Diabliczka a co z bujakiem? z tego co pamiętam to mieliście kupić po chrzcie, żeby odciążyć rączki, mówię ci, taki bujak - fotelik ( jakby miał opcje wibracji to byłoby super) świetnie rozwiąże twoje problemy![]()

Witaj!!!Cześć,
czy moge się przyłączyć? Jestem mamą kwietniowego Szymka (3.04) i Małgośki. Od ponad 4 lat buszuję na majówkach 2005, razem z Gabi zresztą:-)

jak zauwazy ze nikt nie zwraca na nia uwagi to jest krzyk i już się z nią bawię
no chyba ze dam mu szturchanca i wydam polecenie, ze ma sie zajac malaKochana ja wymiekam, bo sa takie po protu prawdziwe:-)witam
wymiekacie z moich postow bo tak trzepnietej dawno nie widzialyscie??? zgadzam sie
co do ssania wszystkiego chyba wygralam wyciagalam jej lapke i wkladalam smoka i zassala ;-)
dobra lece bo marudzi zajze jak zje i moze zasnie
i dzisiaj pierwszy raz sie smial glosno:-):-) masakryczne wrazenie...:-) a pozniej ,po poludniu, biedne dziecko ani zasnac nie moglo, ani najesc sie porzadnie, raz ze brzuszek, a dwa - dziadek strasznie glosno mowi...teraz w koncu dzieciatko moje zasnelo...
fastum, nadgarstniki neoprenowe i mam nadzieje, ze do jutra bede monter;-)

to ja musze po okulary isc! zdjęcie za daleko zrobione ;-) ty spryciaro!