Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć,
czy moge się przyłączyć? Jestem mamą kwietniowego Szymka (3.04) i Małgośki. Od ponad 4 lat buszuję na majówkach 2005, razem z Gabi zresztą:-)
Z jednej strony fajnie, bo mogę Was doczytać i porobić inne rzeczy na które brakło czasu, ale z drugiej – rano lekko nieprzytomna jestem.

fotelik, wózek z gondolą, fotelik-bujak, żeby ręce odciążyć
Wczoraj M. wrócił i chciał zaprowadzić swoje porządki, ale po krótkiej chwili mojego wrzeszczenia przystał na nasze, na szczęście, bo by były awantury
Muszę go jeszcze sprowadzić do pionu, bo się nie słucha ;-) Kajtuś śpi, ale wczoraj wieczorem zrobił taką atrakcję, że myślałam, że mu ta przepuklina na pępku pęknie, więc się złamałam i wzięłam go do nas do łóżka. No nie ma rady na to łóżeczko, chyba muszę kupić inne, bo na to od teściowej Kajciu ma awersje 
Tak jest, facetow trzeba trzymac krotko, rok, gora dwaWitajcie w niedzielne przedpołudnie!
Zimno mi okropnie, bo wiosna przeszła w jesień bez wakacjiWczoraj M. wrócił i chciał zaprowadzić swoje porządki, ale po krótkiej chwili mojego wrzeszczenia przystał na nasze, na szczęście, bo by były awantury
Muszę go jeszcze sprowadzić do pionu, bo się nie słucha ;-) Kajtuś śpi, ale wczoraj wieczorem zrobił taką atrakcję, że myślałam, że mu ta przepuklina na pępku pęknie, więc się złamałam i wzięłam go do nas do łóżka. No nie ma rady na to łóżeczko, chyba muszę kupić inne, bo na to od teściowej Kajciu ma awersje
Miłego dnia dziewczyny, mam nadzieję, ze żadnej z was nie zalało!!
a pionizacja zawsze sie przyda
Co do lozeczka - hehehe cos w tym moze byc:-) ja mialam faze, ze wszystko, co dostawalismy od pewnej osoby, bylo odkazane woda swiecona:-):-) Wojtas tez do lamp najbardziej cieszy, ciekawostka...:-):-) sluchaj, przyjezdzajcie do mnie, mamy super ksiedza, chrzci dzieci, bo ma podejcie, ze to o nie chodzi, a nie o rodzicow, i nie robi zadnych dymowheja!
u nas nocka spokojna z 1 pobudka
teraz Alus cieszy sie do zyrandola--nikt nie wywoluje taaakiego usmiechu na jego twarzy jak ta wlasnie stara lampa
u nas pogoda na razie piekna ale chyba to wiadomo ze potem bedzie walilo i grzmocilo!!!!
czyli wielu chrzescijan dzis do nas dolaczy tak?trzymam kciuki i milego objadania sie.
kurde my tez musimy o tym chrzcie pomyslec ale zaden klecha na to nie pojdzie .......

Bujaczka nie bierzemy, bo beda dwie babcie i ciocia
Tylko ja na nogach...
Znalazłam też kilka mszyc i za kilka dni muszę z nimi podjąć walkę.
Takie odkrycia zawsze mącą moja radość z posiadania ukwieconego balkonu. Innym wyjściem byłoby nie posiadanie niczego zielonego na balkonie, ale to rozwiązanie nie wchodzi w grę.
Tak więc znów czeka mnie walka, jak co roku zresztą. ;-)
Uciekam, bo zaraz ktoś będzie domagał się baru mlecznego.