reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
i ja BARDZO chcę nad ocean...:-)
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
u nas wanienka też trochę mała, więc zaczynamy praktykować kąpiele w dużej wannie z mamusią, wkładka z fotelika już też wyciągnięta
a my się wiatrujemy w domu przy otwarych drzwiach na ogródek i co jakiś czas się wychylamy żeby nie skisnąć
fotka z ogórdka;-)
a na 17 szczepienie, może będzie mniejszy skis

a my się wiatrujemy w domu przy otwarych drzwiach na ogródek i co jakiś czas się wychylamy żeby nie skisnąć

a na 17 szczepienie, może będzie mniejszy skis
Załączniki
szczesliwa
wannienka dobra ale powoli fotelki robi sie bardzo niewygodny nogi wystaja ;-):-)
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
no właśnie nogi wystają, w ogóle mam wrażenie, że ten fotelik jakiś taki mały, za mały ;-)
szczesliwa
spaczyna tez mam takie odczucie! i one niby do 9 kg aja ciekawa jestem jak za miesiąc w to dziecko wejdzie...
a mozna dziecko przewozic przodem jak kupi sie wiekszy fotelik? bo te co mamy to tyłem do kierunku jazdy
a mozna dziecko przewozic przodem jak kupi sie wiekszy fotelik? bo te co mamy to tyłem do kierunku jazdy
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Marzenie taki sen. U nas nocka średnia, częste pobudki, od 5:30 godzina zabawy, ale potem jeszcze pospała trochę.dzień dobry
dzisiaj chyba bedzie upał
wpadam pochwalic sie - moja zuza usnęłą wczoraj po 22.00 i dopiero teraz się budzi
To my mamy to szczęście, ze u nas w przychodni jeszcze jest taki podział.bardziej się obawiam wizyt na szczepieniach gdzie w przychodni siedzą zarazki bo to już nie te czasy gdzie dla dzieci zdrowych jest osobne wejście i inna część placówki a szkoda...
A szczepienie pierwsze 07.07 więc jeszcze się nie martwię, jak Ania je zniesie. Zdążę ;-)
U nas w dzień duszno i gorąco, Ania pierwszy raz w krótkim rękawku wystąpiła (bo dotąd albo nie było pogody, albo wydawała mi się jeszcze za malutka, ale częściej to pierwsze).
A przed chwilą przeszła właśnie burza, więc powietrze lżejsze.
Za chwilę przyjadą do nas goście z Warszawy. Coś się nam tydzień goścmi zaczął - wczoraj kuzynka, dzisiaj następni...
Ale ten czas leci - za dwa dni mój niemowlaczek skończy 2 miesiace!!!

OK, wracam bawić się z Anią- bo znacząco mnie zaczepia na łóżku ;-)
Z tym oceanem to ja się też pisze, dajcie znać kiedy robimy najazd na Kluchę ;-)
madzia1989
Mama Dominisia
Ja tez nad ocean chce!!!!!!!!
Jak narazie jem obiad
wczesniej niestety nie mialam czasu,bo troche ogarnialam dom no i co chwile musialam cos przy Domisiu obic,bo moj K tylko umie go trzymac i robic do niego miny
Teraz usnal po wyczerpujacej "chwili" placzu wiec moge napisac cokolwiek.
Niestety nie bylismy na spacerze bo w sumie straszna duchota i dlugo by nie wytrzymala a w domu chlodniej wiec przyjemniej,chociaz okna pootwierane.
Co do fotelika to jak narazie dobry jest ale my nie jezdzimy tak czesto znowu wiec narazie nie wyjmuje wkladki.A jesli chodzi o wanienke...mamy z fisherprice i do tej pory kapie Domiska na hamaku ale juz musze go zdjac i kapac na polsiedzaco.
Spaczyna nie boisz sie kapac z takim malenstwem??
Jesli mozesz to opisz jak to wyglada(ile trwa kapiel,jak trzymasz maluszka itd),bo ja sie kiedys zastanawialam czy mozna sie kapac z taka dzidzia.
diabliczka my tez idziemy 7.07 na szczepienie:-)tylko nasze jest juz drugie
Jak narazie jem obiad

Teraz usnal po wyczerpujacej "chwili" placzu wiec moge napisac cokolwiek.
Niestety nie bylismy na spacerze bo w sumie straszna duchota i dlugo by nie wytrzymala a w domu chlodniej wiec przyjemniej,chociaz okna pootwierane.
Co do fotelika to jak narazie dobry jest ale my nie jezdzimy tak czesto znowu wiec narazie nie wyjmuje wkladki.A jesli chodzi o wanienke...mamy z fisherprice i do tej pory kapie Domiska na hamaku ale juz musze go zdjac i kapac na polsiedzaco.
Spaczyna nie boisz sie kapac z takim malenstwem??

diabliczka my tez idziemy 7.07 na szczepienie:-)tylko nasze jest juz drugie

reklama
dotmar3
szczęśliwa Dotinka
mojaznajoma latala juz z 6tyg bobasem ja jednak wole poczekac. ale czekam narelacje jak lot zniosl Filipek
acodo fotelika to mojej tez bylo niewygodnie dlatego wlozylam jej pod tyllek zlozony kocyk
Dziewczyny!Jeżeli chodzi o foteliki to one są tak wyprofilowane by dziecku było jak najlepiej.Wczoraj byłam z moją Emilką u neurologa z takim właśnie fotelikiem i wyobraźcie sobie,że dr kazała mi w ciągu dnia często w nim układać małą

Podziel się: