Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

fotka z ogórdka;-)Marzenie taki sen. U nas nocka średnia, częste pobudki, od 5:30 godzina zabawy, ale potem jeszcze pospała trochę.dzień dobry
dzisiaj chyba bedzie upał
wpadam pochwalic sie - moja zuza usnęłą wczoraj po 22.00 i dopiero teraz się budzi
To my mamy to szczęście, ze u nas w przychodni jeszcze jest taki podział.bardziej się obawiam wizyt na szczepieniach gdzie w przychodni siedzą zarazki bo to już nie te czasy gdzie dla dzieci zdrowych jest osobne wejście i inna część placówki a szkoda...

:-)
wczesniej niestety nie mialam czasu,bo troche ogarnialam dom no i co chwile musialam cos przy Domisiu obic,bo moj K tylko umie go trzymac i robic do niego miny
Jesli mozesz to opisz jak to wyglada(ile trwa kapiel,jak trzymasz maluszka itd),bo ja sie kiedys zastanawialam czy mozna sie kapac z taka dzidzia.
mojaznajoma latala juz z 6tyg bobasem ja jednak wole poczekac. ale czekam narelacje jak lot zniosl Filipek
acodo fotelika to mojej tez bylo niewygodnie dlatego wlozylam jej pod tyllek zlozony kocyk

Do szóstego miesiąca życia dobrze jest by dziecko układało plecki w fasolkę,bo tak czuje się najbezpieczniej.A broń Boże podkładać jakieś kocyki pod pupcie!!!Nawet jak nóżki zaczynają wystawać to nie jest dziecku niewygodnie.To bezpieczna i wskazana pozycja:-).