reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

u mnie tez lodowa pusta ale to dobrze!!nie mam w ogole apetytu przez ten upal i wg mojej zdezelowanej wagi domowej schudlam 3kg!!!!!!!!!!!!!

Oj zazdroszcze... u mnie staneła moja tez badziewna domowa waga i ani drgnie.:wściekła/y: A chciałabym jeszcze chociaz ze 3 kg zrzucic.... ale tam.... waga nie ważna, jak ten pieprz... brzuch....... kurka wygladam jak w poczatkowej ciazy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mobilizacji na brzuszki BRAK :baffled::baffled::baffled:

Spaczyna w auto zapakujesz wiecej niz ja w walizke JEDNA !!!!!!!czeka mnie za 2 tyg w piatek nie lada wyzwanie, spakowac siebie i Filipka !!!!!Wiec ciesz sie kochana z kazdego centymetra miejsca !!!!!

reklama
Spaczyna ale jakie super wakacje przed Wami!!!! zazdroszcze.....nad morze jedziecie tak?
w sumie to nie dziwie sie ze panikujesz,ja tez bym nie wiedziala co brac.JA za tydzien z A. jade do mojej przyjaciolki 40km za miasto i sama nie wiem jak ja sie pozbieram.Tylko ze u nas to jeszcze podgrzewacz trzeba,garnuszek do wody,stado butelek.....

Aha83 mi tez jescze troszke ''wisi'' i w spodnie z zeszlych wakacji nie wchodze i tak:baffled: ale zamiast brzuszkow mam osobistego trenera Alexa ktory potrafi wycisnac ze mnie 7.poty:-D

tak nad morze :tak: mam nadziję, że pogoda będzie git,
a przy małym dziecku nawet nie wiedziałam, ze tyle rzeczy trzeba mieć, jestem w szoku, taki mały człowieczek, a tyle już ma niezbędnych do zabrania rzeczy:szok::-D

pakowanie mnie dziś czeka, już się zaczynam przerażać, szkoda, że auto nie z gumy;-):-D
Mnie czeka pakowanie w przyszłym tygodniu i muszę ostro kombinować, bo pierwszy etap podróży jedziemy pociągiem. Jak pomyślę dziecko, wózek, pies i walizki... :szok:
Ale jak pomyślę, że mam jechać 650km samochodem, w tym upale, to już wolę zdecydowanie niemiecką kolej. :tak: Po Polsce będziemy jeździć samochodem, bo jak pomyślę o polskie koleji to już wolę zdecydowanie samochód. :-p

tak sie zastanawialam czy na takich maluchach mozna juz stosowac jakies masci po ukaszeniach przez jakies cholerstwo

Nad tym samym sie ostatnio zastanawiałam.... :confused::confused::confused: czy jest cos moze przeciw komarom i reszcie wredoty dla maluszkow... no i czy jest cos po ukaszeniu?? czy mozna czeos uzywac???

Bo u mnie na mazurach bedzie plaga tego robactwa :szok::szok:

Cos na szybkiego wyczytalam ze jakis zel z Chicco jest.... ide dalej grzebac w necie
http://www.babyclub.pl/product-pol-2377-Preparat-przeciw-komarom-roll-on-50ml-Chicco.html

i tu jeszcze cos http://www.lignar.com.pl/prasa/nepentes-parafarmaceutyki-moustidose.html

Ostatnia edycja:
A ja mam marudne, jedzące co godzinę (ZNÓW!!!) dziecko, faceta, który mimo wolnego dnia już od 2h siedzi w pracy, niemiłosierny upał w mieszkaniu i... okres :wściekła/y:

ps. dzień dobry kwietniówki ;-)

reklama
Dzien dobry,
dzieki dziewczyny za dobre słowa.
Teraz mam kolejne zmartwienie, bo lek który Tola dostała wywołuje czesto skutki uboczne i chyba właśnie dostała biegunki :( Tzn właściwie to nie wiem czy to przez ten lek bo mnie w nocy tez dopadło siedzenie na kibelku wiec moze coś zjadłam co nam zaszkodziło. Ona póki co zrobiła wodnista kupe wczoraj po południu i dzisiaj rano wiec zobacze jak bedzie dalej i zadwonie do doktorka bo jeszcze mi sie odwodni.

Tola też nocki przesypia od 22 do ok. 8, z tym że ja ją biore w tym czasie 2 razy do karmienia na śpiocha, bo muszę ją podtuczyć troche i nadrobić stracone gramy.

Do góry