Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tv dvd stereo mikrofala zamoczone. poczekamy ze dwa dni przed uruchomieniem a jak nie dziala to wlasciciel chaty ma niemaly wydatek.No niestety, obciążenie dla stawów kolanowych jest niemałe... pomyślcie ile kolana nasze przeszły już w ciąży - zupełnie inne ustawienie kręgosłupa, ciężar brzucha, plus teraz noszenie maluchów, wózków i inne atrakcje... mnie też najbardziej dokuczały rano, rehab robi mi zabiegi i dzięki temu jest w miarę nieźle, biorąc pod uwagę nie do końca wyleczone kolano prawe... co ciekawe, bardzo pomagają mi dalekie spacery - dzień bez spaceru i rano wstaję z bólem...Wypadnie wlosów tez rozpoczęło sie u mnie na maxa, a co do bólu kolan tez mam od jakiegoś czasu, ale myslę, że u mnie przyczyna jest inna (bynajmniej tak sobie myslę) - codziennie znoszę i wnoszę młodego razem z wózkiem na 4 pietro, bo niestety wózkowni i windy u nas brak. I tak sobie biegamy - wózek 12 kg, mały ponad 6 - ech szkoda gadac
![]()

Ja jeszcze nie mam @Babki modlcie sie,bo jutro robie test...jak bede w ciazy to nie wiem co zrobieaz ryczec mi sie chce
:-(czuje,ze jestem...bo nie mam okresu...a powiedzcie mi Wy macie teraz regularnie?Bo ja sama nie wiem czy dostalam okres czy nie,bo niby mialam male krwawienie niecale 2 dni 6 i 7 czerwca a pozniej moze tydzien po tez mialam z 2 dni i sama nie wiem co mam myslec czy to okres czy nie
wczesniej przed ciaza mialam obfite krwawienia...
Eh...ide...moze zagladne pozniej
Buziole
ale trzymam kciuki za jedną kreskę
myśmy za drugą IPV + HIP płacili 119 zł. I było jedno wkłucie... o jakich podwójnych wkłuciach mówicie?Co przychodnia to pewnie trochę inne ceny.
U nas Hexa 180zł, Rotarix 320zł i przeciw pneumokokom 280zł.
Ania śpi nadal ......
Książka zajefajna, zgadzam sięmusi zaniknąć odruch wypychania przedmiotów z ust językiem i dziecko powinno umieć ssać dolną wargę - a ja się dziwiłam co ostatnio Julek tak tę wargę ssie a tu proszę to kolejna cenna umiejętność
madzia - trzymam kciuki![]()
i też się śmiałam, jak dolną wargę zassał;-) a generalnie co do żywienia - i tak zapytam pediatrę...
i wszędzie w okolicy wykupione te cholerne wtyczki
dostałam w aptece jakąś piankę dla dzieci od 2 rż, bo tylko to jest bezpieczne przy karmieniu...kurde zjadłabym wit. B i byłby luz, a tu takie szopki... mam nowego bąbla na plecach
niezli fachowcy!