Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mlody wmiare spokojny jest o dziwo, ale moze dlatego, ze okna mamy pozamykane i pozaslaniane i jest chlodnawo
nio, ale chcialam mu tez cos kupic, tylko nie mam pomyslu co
:-( moze wy mi cos pomozecie??;-)
mam nadzieje, ze w mig znajdziecie wymarzone gniazdko i zaniedlugo nam sie tu pochwalisz, ze wszystko zapiete na ostatni guzik i mozecie wracac spokojnie do ojczyzny;-)
Wyszlam z Domisiem na pole ale zaczal plakac i odrazu musialam isc z nim do domu
no i jakos mi smutno
:-(Eh...juz sie przyzwyczailam,ze m w domu a co bedzie jak bedzie musial znowu isc do pracy w poniedzialek po skonczonym urlopie

Ja co chwile sie drapie,bo mam uczucie swedzenia przez nie i za kazdym razem zabijam kilka
Ma dosc!!!!!Czy u Was jest takie cholerstwo??Czym to zwalczac wogole??

;-)
) i noszenie kolnieza to masakra tez niestety musez jeszcze czasamiubrac, dobrze ze teraz nic sie niedzieje

:-)A ktore? na allegro znalazlam takie NUBY - BUTELKA 3 SYSTEMOWA ROŚNIE Z DZIECKIEM (679916774) - Aukcje internetowe Allegroskunkanka a jakich butli używałaś i jakie mleczko? ja u zywam butli Nuby z tymi fajnymi smokami z guzkami masującymi dziąsła i mały pije z niej rewelacyjnie:-) z TT nie chcial pic,bo te smoki za miekkie,z Nuka tez nie dopiero z Nuby podpasowały![]()
w kwestii zakupow nie pomoge... M zazwyczaj dostaje skarpetki i koszulkimoze wy mi cos pomozecie??;-)
skunkanka wspolczuje ci kochana i to szczerze.. nie dosc, ze upal to jeszcze maluszkiem sie trzeba opiekowac, a jak cos boli to latwe nie jest.. mam nadzieje, ze twoje kolano wkoncu da ci spokoj;-)
i dzieki, ja tez mam taka nadzieje....kochana ja po rekonstrukcji wiezadla krzyzowego w zeszlym roku, mialam miec kolejna operacje w sierpniu, ale zaszlam w ciaze i lipa.... i teraz wychodzi...malutka fajny pomysl z ta podusia
skunkanka wspolczuje sama chodzilam przez tydzien wtakim czyms wiec wiem co to znaczy a co tobie jest w kolano ?? bo ja mialam zwichniecie rzepki kolanowej do tej pory sie rehabilituje choooc minelo juz 3 miechy![]()
mozemy sobie reke podac, tez mam jeden za duzohejka
skunkanka rozumien Twoj bol bo ja tez musze czasem zakladac opaske na kolano mialam kiedys 3 wypadki w ktorych ucierpialy moje oba kolana i tak sie to ciaga za mna, kiedys w szkole spadlam z drabinek i uszkodzilam sobie kregoslup szyjny(okazalo sie ze jestem ewenementem ktory ma 8kregow szyjnych, czyli ogolnie jeden zaduzo) i noszenie kolnieza to masakra tez niestety musez jeszcze czasamiubrac, dobrze ze teraz nic sie niedzieje
i tez przechodzilam przez kolnierz, takie plastikowe dranstwo oczywiscie w lecie...
krotki, bo po zasnieciu mlody spal w wozku w ogrodzie dwa razy po 3 godziny:-):-)a ja w koncu mam czas poczytac:-)