Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bidulek

M spi, wczoraj zrobil imprezke pozegnalna z chlopakami z chaty i przyszedl do mnie o 6 rano akurat jak mlody sie obudzil
Tia, fachowcy z cyklu "usterka"....szybe w aucie zrobili nam na drugi dzien zostawiajac kupe drobinek szkla w aucie, klej nie tylko w okolicy szyby i zadrapane nadkole, tacy kur.. znawcy tu sa. zlozylam zazalenie do tej firmy i zadzwonilam do axy powiedziec im jaka firme partaczy maja do wymiany szyb
szybe w aucie zrobili nam na drugi dzien zostawiajac kupe drobinek szkla w aucie, klej nie tylko w okolicy szyby i zadrapane nadkole, tacy kur.. znawcy tu sa. zlozylam zazalenie do tej firmy i zadzwonilam do axy powiedziec im jaka firme partaczy maja do wymiany szyb

mąż mnie powstrzymywał, przed robieniem awantury, bo stwierdził, że będzie jeszce gorzej... a inny wpychała na siłę Hani butlę z mlekiem, chociaż mówiłam jej głośno i wyraźnie , dużymi literami, że karmie piersią. I tak tym wpychaniem mleka Hanie rozzłośiła, że o mało mi się nie zaszła, z pól godziny nie mogłam jej uspokoic, normalnie w tym szpialu prawie non stop przez taaakie 2 polozne siedzialam i ryczalam...ale reszta byla fajna...pewno tak zabalowałaa co sie stalo ze nie spalas cala noc???

...pojechał i na niego nie patrzę