Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-):-):-):-):-):-)Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac![]()
Dobra zapraszam!!!!wstyd się przyznać ale ja byłam... tylko że czasu mi na znajomych brakło więc się z nikim nawet nie umawiałam... może powtórzymy na jesień to wtedy się odezwę![]()
Ja mam męża ,on mi wczoraj posprzątał,polatał na odkurzaczu i na mopie!!!!Dziś w akcie podzięki robię mu knedle ze śliwkamiJa wł ansie przeleciałam się odkurzaczu. A zaraz będę dzierżyć mopa w ręce. Marcel ogląda karuzele i śpiewa do niej.

Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac
Myslalam ze sie zsikam!!no ale nie wwyjasnialam ze to mulat bo by mnie jeszcze wygonila ze sklepu;-)

,gdzie ci ludzie żyją???? Ja kazałam się zastrzelić jak będę mocno upierdliwa:-):-):-)mowie Ci popatrzyla sie na mnie jak na wyrodna matke !!! czemu starosc najczesciej jest taka zlosliwa i zgryzliwa??ja tez taka bede???

dzis spotykam sie z Asia100 i Gosha najprawdopodobniej tez bedzie.
Wczoraj jakas kobieta (moher) po uwaznym i dosc dlugim obserwowaniu Alexa zwrocila mi uwage ze nie powinnam go az tak bardzo opalac
Myslalam ze sie zsikam!!no ale nie wwyjasnialam ze to mulat bo by mnie jeszcze wygonila ze sklepu;-)

mam dosc a tyle roboty jeszcze mam!!!!!Spal moze z 2 razy po 20 min(nawet nie wiem czy bylo 20min)