reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Nesa mój mały przestał przybierać na cycu. Zaczęłam dawać zupki kaszki itp i z powrotem przybiera prawidłowo. A tez robiłam i krew i mocz bo już szukali infekcji. Głowa do góry. Będzie dobrze.

reklama
czesc dziewczyny

Jeśli ktoras z was chce to mam przepisy na zupki i dania dla naszych rybek. siostra mi przeslala...mam to w wordzie wiec jesli ktoras z was zainteresowana to na priv zostawcie mail to wyśle.

Hejo mamki :)) Ciesze sie jak male dziecko ale to tak jak co rok :)) Dzis jest moj dzien ! Stara dupa ze mnie 20 na karku :)) Niechce sie chwalic ale jestem happy :) To moje pierwsze urodzinki z mala .. Tzn Nadinka wczesniej w brzusiuu czekala :))

Milego dnia mamki Mam nadzieje ze moj bedzie udany Chociaz ptys i Nadina juz oto dbaja :))

reklama
Witajcie!!!
Dawno mnie nie było na tym wątku, udaje się narazie na bieżąco być z privem i wątkami tematycznymi, główny jakoś "został na poboczu" :zawstydzona/y: Obiecuję poprawę :tak:

A narazie mówię wszystkim DZIEŃ DOBRY!!! Ja i mój skowronek na nogach już od 5:30 :sorry: Ja wiem, że np dla Spaczyny to norma, ale DLACZEGO W NIEDZIELĘ?? :sorry:
Dziecię grzecznie się bawi, zupa już ugotowana, łazienka wysprzątana (bo wczoraj nie skończyłam) i teraz czekamy na M. Miałam jeszcze śniadanie przygotować, ale to już by miał chyba za dużo tego dobrego... ;-)

Miłego dnia!!!

Do góry