Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To jest taka jej zaprzyjaźniona od czasów wojny koleżanka i chyba dlatego. 
A starszy nadaje jak nakręcona katarynka 
Marzenka pewnie Vojtę macie, co?....
spóźnione ale szczere.
o ile nie cały komputer
dzisiaj uruchamiałam go z 20 razy. Tak, że jak by mnie nie było parę dni to znaczy, ze oddany do naprawy.
Odprowadziliśmy ich na lotnisko, a potem wybraliśmy się z Julianem na spacer. Pogoda super, posiedzieliśmy sobie na ławeczce nad rzeką.
To może ostatnie takie ciepłe i słoneczne dni więc trzeba korzystać. ;-)Witajcie!
teraz z innej beczki
w poradniku zywieniowym z 2009 r jest napisane ze 4 polskie zboza zawieraja gluten: pszenica, ryz, jeczmien i owiec
lekarze bebnia zeby gluten (np. kasze manna) podawac od 6 miesiacu a do tej pory produkty bezglutenowe - kaszki ryzowe
no ale ryz zawiera gluten to kaszka ryzowa nie zawiera
to sie mija z celem

sama nie wiem, no ale jak pisze ze produkt bezglutenowy to chyba tak musi byc

.............................................inna jest sprawa że jeśli w zakładzie produkują mąkę np pszenną i nie są oddzielone od siebie linie produkcyjne to często dochodzi do skażenia glutenem np kaszy gryczanej,i dla tego produkty bezglutenowe są oznaczone....chorzy na alergię na gluten muszą mieć w domu osobne deski do krojenia pieczywa żeby produkty się nie spotykały.... ja glutenu nie podaję dopiero za miesiąc a wszysto przez skazę:-