reklama

Kwiecień 2009

Ania też jeszcze nie łączy sylab. Dziś zaczęła mówić bbbbbb, a gdy miała coś w buzi to wyszło ba. Jeszcze nie mówi ani mama ani tata choć oczywiście zachęcaniu nie ma końca;-)Nie martwię się tym, wiem że słyszy bo jak ją zawołam to reaguje. Iwee dzieci rozwijają się w bardzo różnym tempie i jeszcze nie raz zrobią coś szybciej lub później niż piszą w książkach i niż robią to ich rówieśnicy. Moja dużo młodsza kuzynka do 2-go roku życia mówiła tylko aaa eee itp. a potem jak się rozgadała to nie dało się jej zatrzymać :tak: Jeśli bardzo się martwisz to spytaj swojego pediatrę:) pozdrawiam wszystkie mamy i maluszki:-D

reklama
Hejka Babkii wyaczcie ze was zaniedbuje ale bylam jeszcze u lekarza aby sprawdzic czy juz wszystko ok i Jestesmy juz zdrowe od kilku dnii :))
Teraz pakuje torby jutro wylot ... Musze pocwiczyc skladanie wozka Bo byl skladany raptem z 3 razy i ciezko Schodzii skladanie :/ A lece sama z Nadina wiec musze wszystko szybko zrobic Ludzie zachowuja sie jak durnie pchaja sie do tego samolotu biegna przepychaja Debilizm :/ Tak jakby mial samolot i uciec czy miejsca zabraknac :/

Sylcia super że po chorobie ani śladu, udanego lotu oby mała nie płakała ze uszki bolą:tak:
Adusia ból głowy może witaminą s leczyłas?;-)
A to nasz park :)

No i dobranoc

Załączniki

• IMAGE_089.jpg
    IMAGE_089.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 67
  • IMAGE_097.jpg
    IMAGE_097.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 61
  • IMAGE_090.jpg
    IMAGE_090.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 61
patewka, park superowy, pozazdrościć...

iwee, moja ładnie gaworzy ale ma 8 m-cy, i ur sie w 37tc:)) ale np jeszcze chwiejnie siedzi...trzeba dac czas maluszkom, kazde ma swoje tempo...

pozdrawiam, miłej nocy

patewka, park superowy, pozazdrościć...

iwee, moja ładnie gaworzy ale ma 8 m-cy, i ur sie w 37tc:)) ale np jeszcze chwiejnie siedzi...trzeba dac czas maluszkom, kazde ma swoje tempo...

pozdrawiam, miłej nocy

Ale za to pięknie raczkuje:tak::-D:tak::-D

Konstancja też 37 tydzień pięknie gaworzy siedzi sztywno i ślizga się na tylku po panelach zamiast raczkować...i też ma 8 miesięcy no i zębów nie ma....

Patewka plac superr naprawde na zdjeciach wyglada rewelacjynie :))
Klucha dam rade choc boje sie troszke ze Wozek bedzie mi ciezko zlozyc ze ... robie tak siadam sobie i zajmuje caly rzad i czekam az ostatnia osoba wejdzie do samolotu no i jak bedzie musiala to juz usiadzie ze mna :) Dlatego mam nadzieje ze asamolot nie bedzie pelny

DObraej nocki mamkii Jak jutro dam rade to wpadne jeszcze do polodnia :))

Witam się wczesno porannie;-);-)

Jak ja wczorap patrzałam że placu zabaw nie widziałam:eek::eek::eek:...pewnie już przysypiałam:sorry:.Świetny tyle tylko ciekawe ile będzie w takim pięknym stanie,byle go nie zdewastowali.

Miłego dzionka życzę wszystkim!!!!!

Sylcia udanego lotu odpoczynku:tak::tak::tak::tak:

hej dziewczyny
No normalnie załamka.
We wtorek bylam z Matim u lekarza, bo dostał w poniedziałek lekkiej gorączki, katarku, kaszelku, cała noc płakał. No i pani pediatra przepisała antybiotyk zinnat. Całą rodzina musi sie strasznie nagimnastykować i nakombinować żeby Mały w ogole to polknął:wściekła/y: No ale cieszyłam się, że juz wyłazimy z choróbska, ale w międzyczasie i ja sie pochorowałam, czuje się fatalnie...:no:
Oczywiście żeby nie było zbyt pięknie na tym nie koniec...
Dzisiejsza poranna ,,nowina" już całkiem mnie zalamała, otoż moja mama , z którą mieszkamy i która opiekuje sie Matim na zmiane z nianią załapała pułpaśca!!!

Tak strasznie boje się o małego, żeby się nie rozchorował na ospę, ale jak już miał się zarazić to pewnie i tak już się zaraził, bo maja z babcią baaardzo duży kontakt i nic juz sie nie da zrobić, za jakies 2 tyg sie okaże:-(
Martwie się jak takie maleństwo będzie ospę znosić... :no: Co za życie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry