Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Weekend minął . Sobota pod znakiem chaotycznych zakupów - średniemu się przypomniało ze idzie na urodziny do kina ... a my bez prezentu
. Do tego tradycyjnie o poranku targ i zaraz potem tesco - bo kupowalam jedzenie pod chrzciny, a w czwartek zaczynam wypieki i bigos
i moje popisowe szynki z farszem jajecznym w galarecie. Niedziela to dłuuugi spacer z m. i Julcią spiącą w wózeczku.
A !- mamy poprawę skóry - część wysypki zniknęła samoistnie - to ta od szaliczka, a cześć uporczywie odnawiającą sie potraktowaliśmy sterydem + ichtiolem i też schodzi
W sumie poprawa była już po 1 smarowaniu, dzisiaj to dzień 3 i będzie bez sterydu - mamy do tego maść z cynkiem i to ma już wystarczyć. Tyle tylko ze cofnęłam się do samego cyca. I zaczynamy rozszerzać dietę od nowa. Czyli tak jakby do tej pory nic nie było wprowadzone. Na początek brokuły, potem dynia, ziemniak, miesko. Bez owoców. W tygodniowych odstępach.
Przebiła się też druga górna jedynka, mamy wiec klawiaturkę w ilości 4 ząbków
Nastąpiła zdecydowana poprawa i ogolne uspokojenie; nie ma nerwowych potrząsań główką z uwagi na swedzącą szyję czy tarcia nóżki o nóżkę, no i płaczu
.
Z radości nastawiam dzisiaj mój piernik. M. poprosił o 2 sztuki. No to będą dwa pierniki
Miłego dnia wszystkim, a dla Filipka z okazji ukończenia 7 miesiecy mnóstwo całusków.
. Do tego tradycyjnie o poranku targ i zaraz potem tesco - bo kupowalam jedzenie pod chrzciny, a w czwartek zaczynam wypieki i bigos
i moje popisowe szynki z farszem jajecznym w galarecie. Niedziela to dłuuugi spacer z m. i Julcią spiącą w wózeczku.A !- mamy poprawę skóry - część wysypki zniknęła samoistnie - to ta od szaliczka, a cześć uporczywie odnawiającą sie potraktowaliśmy sterydem + ichtiolem i też schodzi
W sumie poprawa była już po 1 smarowaniu, dzisiaj to dzień 3 i będzie bez sterydu - mamy do tego maść z cynkiem i to ma już wystarczyć. Tyle tylko ze cofnęłam się do samego cyca. I zaczynamy rozszerzać dietę od nowa. Czyli tak jakby do tej pory nic nie było wprowadzone. Na początek brokuły, potem dynia, ziemniak, miesko. Bez owoców. W tygodniowych odstępach.Przebiła się też druga górna jedynka, mamy wiec klawiaturkę w ilości 4 ząbków
Nastąpiła zdecydowana poprawa i ogolne uspokojenie; nie ma nerwowych potrząsań główką z uwagi na swedzącą szyję czy tarcia nóżki o nóżkę, no i płaczu
.Z radości nastawiam dzisiaj mój piernik. M. poprosił o 2 sztuki. No to będą dwa pierniki

Miłego dnia wszystkim, a dla Filipka z okazji ukończenia 7 miesiecy mnóstwo całusków.
Dobrze, że Juli zdrowieje i znika wysypka, wiem co to znaczy chory maluszek.

A pręży się, stęka a tam niewiele. No i nadal króluje cyc ;-)
Julian budzi się w nocy, jest kompletnie wybudzony turla się, marudzi i roznosi kołyskę przez 1,5-2 godziny zanim pójdzie spać.
Mam nadzieje, że to przez górne jedynki, jedna już się przebiła ale druga jeszcze nie.