Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja ją podałam:-):-):-) marcówki non stop z niej pieką, chleby również, nie ma szans żeby nie wyszło i na pewno zdrowiej niż kupne - ja na dziś planuję muffinki!Któraś z dziewczyn podała fajną stronkę i z niej robiłam Moje wypieki Prosty chleb pszenny i jak na pierwszy raz to rewelka, spróbuj
A chlebusie są na zakwasie i takie bez jek ten prosty. Zerknij na tą stronkę.
.

Ale masz fajnie :-) ja jak wstaje mojego już niema a że śpioch z niego to wstaje za późno do pracy a później gna bez śniadania..... ale za to w weekendy gotujeA jeśli chodzi o poranny głód to ja tak mam prawie od początku ciąży, budzę się około 6 rano strasznie głodna i mój M się już przyzwyczaił, i jak otwieram oczy to najczęściej kanapeczki już na mnie czekają przy łóżku. A potem mogę dalej spać![]()

ale wydaje mi sie ze jak bedzie trzeba rodzić to chyba padne ze strachu zamiast sie cieszyc.

ale zapominasz o wszystkim jak kładą maleństwo Tobie na brzuchu patrzysz na te małe rączk, nóżki ,słuchasz płaczu ..... to jest niesamowite !!!!!!! 9 miesięcy nosisz w sobie maleństwo i z taką niecierpliwością i trudem rodzisz je aby móc zacząć się poznawać;-) .... grrr dasz rade każda daje :-)