Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hi hi ale jak tylko sie dowiem pierwsze co jade po rozek:-)
a nio i widzialam dzisiaj te ratanowe komody:-) nawet fajne, tez mi sie podobaja.. my kupilismy taka bardziej pojemna, na rzeczy dla maluszka.. wczoraj dzwonil moj tata i powiedzial, zebysmy sobie zrobili miejsce w szafce bo maja dla nas "maly" transport malych ubranek:-) nio a ze my miejsca nie mamy, a pozatym zaniedlugo szykujemy remont i wywalimy troche mebli, takze kupilismy juz komodke z mysla o malych ubrankach.. to bedzie taka dzidziwa komodka
hi hi
odrazu wlacza mi sie agresja:-) hi hi dzis nawet z mezem rozmawialam na ten temat i stwiedzil, ze mala zlosnica jestem:-) na co stwierdzilam, ze nie denerwuje sie o to, ze ludzie mnie do kolejki nie wpuszczaja, bo nie jestem chora, tylko w ciazy, ale wlasnie denerwuje sie jak ktos sie probuje na zywca wepchac.. zreszta pare razy juz zdarzylo sie, ze np wychodzilam ze sklepu bez zakupow bo mi sie duszno i slabo zrobilo.. inna sprawa, ze mam tez chore serduszko i czasem naprawde zle sie czuje, ale poki co tego nie mam zamiaru wykorzystywac..