gosiaczek1973
potrójna mamuśka
właśnie o tym czytałam, muszę przemyśleć to wszystko i dowiedzieć się więcej, potem skonsultujemy to z gin i zobaczymy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Na szczęście okazało się, że organizm się oczyszcza i to stara krew, uffff, ale co się strachu najadłam
Teraz z kolei jak tylko poczuję, że coś mi poleciało to zaraz biegnę do kibelka upewnic się że to nie krew. 

To ja miałam okazję zrobic potrójny test
Miałam umówione spotkanie, ale w ostatniej chwili rozmyśliłam się
jak dla mnie za duże ryzyko poronienia
Stwierdziłam zresztą, że co by się nie działo ja chcę urodzic dzidzię

, ciekawe czy serduszko da się usłyszeć?Gosiaczek trzymam kciuki:-)
Widziałyście takie cudo TOMMEE TIPPEE KOSZ POJEMNIK SANGENIC SKLEP w24h (412262384) - Aukcje internetowe Allegro
witam i chyba na dluzej zawitam.Jezeli tak to 20 kwiecien.
Cześć Kochane, już jesteśmy po badaniu. Lekarz zrobił mi usg dopochwowe na którym zobaczyliśmy pęcherzyk wielkości 11,7 mm a w nim dzidziuś 3 mm. Serduszka jeszcze nie udało się zobaczyć ani usłyszeć. Cudowne to było.
Badania Genetyczne-dr.Roszkowski itp-moja historia - Ciąża i poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Tą smutną historię wklejam dla nas wszystkich. Nie po to by nastraszyć, ale by przemyśleć, zaplanowac.............. Nie róbmy może jeszcze zakupów dla maluszków, ale odkładajmy pieniążki na badania prenatale ( to co ja chce zrobić - 2 badania - ok 700zł)

kurcze...ale jestem podniecona
bylam dzis u gina!!!!
Z ostatniej miesiaczki wyliczyl mi termin 27 marca...a z USG 1 kwietnia ;-)
Gin zrobil mi cytologie....i co najwazniejsze USG na ktorym widzialam moja fasolke i widzialam bijace serduszko !!!!! Moglam je tez posluchac
Boze....jak bylo cudnieDostalam nawet 2 zdjecia usg, w tym jedno z wykresem bijacego serduszka !!!!
Cudne uczucie
D
Teraz jak zamykam oczy to widze i slysze bicie tego malenkiego serduszka :-)
Jak tylko uda mi sie znalezc ladowarke do baterii do aparatu to wkleje fotki mojego malenstwa, ktore mierzy 0.88cm i ma dokladnie 6 tygodni i 6 dni
Jutro zaczynamy 7 tydzien
Ale sie ciesze....![]()
, przecież 6 tyg i kilka dni to siódmy tydzień (chociaż lekarze czasem liczą skończone)Dzień dobry z rana koleżanki.
Witam wszystkie nowe fasolki wśród nas.
Nie odzywałam się całe dwa dni, ale lekarz kazał leżeć i się nie ruszać.
W poniedziałek miałam plamienie i dostałam dużo tabletek, które mam brać do końca miesiąca i leżeć muszę i duzo odpoczywać.
Ciężko idzie to leżenie bo ja raczej do ruchliwych kobitek należe.
W związku z moim plamieniem wczoaj poszlam na USG i zobaczyłam tylko małą czarną fasolkę ma 0,72 cm i jest sliczna:-):-):-)
Teraz się zastanawiam co mam zrobić jak mi się urlop skończy do pracy czy do łóżka???
Dziewczyny wiecie jak ja sie strasznie przestraszyłam w poniedziałek. Nie życzę żadnej z was tego.
a ja dzs od rana czuje sie fatalnie-kreci mi sie w glwie, mdli i ciagle jestem glodna![]()
1. Teraz z kolei jak tylko poczuję, że coś mi poleciało to zaraz biegnę do kibelka upewnic się że to nie krew.
Straszne uczucie tak się bac o fasolkę:-( Ale raczej ten strach będzie nam towarzyszyc juz zawsze
2.Stwierdziłam zresztą, że co by się nie działo ja chcę urodzic dzidzię
Podsumowując, nie zachęcam ani nie odradzam nikomu;-) Ja jednak robic go nie będę![]()