koga
Mama Maksa i Julka
oj na testy też się chyba nie zdecyduję!
mi w poprzedniej ciąży lekarz wykrył dysproporcję nóg i powiedział to tonem jak by chodziło o przyszcza na czole! zero dodatkowych informacji ! prosto od niego po nocy jechaliśmy do innego lekarza, sędziwego staruszka, który wyśmiał tę diagnozę nawet bez usg i uspokoił nas niezmiernie, po tygodniu na kolejnym usg inny lekarz już niczego nie stwierdził ... tylko bez sensu się denerwowałam
oczywiście Maks urodził się z proporcjonalnymi nogami
nenius - powodzenia na wizycie
ja mam moją w przyszły piątek - powoli zaczynam na nią czekać
mi w poprzedniej ciąży lekarz wykrył dysproporcję nóg i powiedział to tonem jak by chodziło o przyszcza na czole! zero dodatkowych informacji ! prosto od niego po nocy jechaliśmy do innego lekarza, sędziwego staruszka, który wyśmiał tę diagnozę nawet bez usg i uspokoił nas niezmiernie, po tygodniu na kolejnym usg inny lekarz już niczego nie stwierdził ... tylko bez sensu się denerwowałam
oczywiście Maks urodził się z proporcjonalnymi nogami

nenius - powodzenia na wizycie
ja mam moją w przyszły piątek - powoli zaczynam na nią czekać

tulimy sie tez jak go usypiam ale na rece wie ze go nie wezme.
o dziwo.
, boję się jej juz powiedzieć chociaż bardzo bym chciała. Będąc w ciąży z nią miałam bardzo duże problemy z utrzymaniem ciąży, mam problemy z krzepliwością krwi (prawdopodobnie choroba von Willebranda o ile komus to coś mówi). Liczę się z wszystkimi ewentualnościami chociaz oczywiscie modlę się, żeby wszystko było dobrze. Darii powiem pewnie jak skończę 12 tygodni.
Nawet moja znajoma fryzjerka do której chodze,sama też ma dzieci i mówi że nie ma zadnych przeciwskazań.